Докато се е укривал в посолството на Еквадор в Лондон,

...
Докато се е укривал в посолството на Еквадор в Лондон,
Коментари Харесай

Джулиан Асандж стана баща на две деца докато се укрива

Докато се е укривал в посолството на Еквадор в Лондон, създателят на Уикилийкс - Джулиан Асандж, е станал татко на две деца, написа английския вестник „ Mail ”.
Двете момчета – Габриел на 2 година и Макс на 1 година, са били заченато, до момента в който татко им се опитваше да избегне изгонване в Съединени американски щати, където му е предявено обвиняване за шпионаж поради приключването на хиляди класифицирани американски разследващи документи.
Майката на момчетата е 37-годишната южноафриканска юристка Стела Морис, която стартира връзка с Асанж, до момента в който го посещава в посолството на Еквадор в Лондон, с цел да работи по настояването за отвод за изгонване.
Двойката се е сгодила през 2017 година Те съумели да запазят връзката си и раждането на децата в загадка от еквадорските дипломати, дали краткотрайно леговище на Асанж. Той престоя там 7 години, до момента в който през април 2019 година лондонската полиция не го арестува. В момента създателят на „ Уикилийкс ” се намира в пандиза „ Белмарш ”
Информация за тайното семейство на Асанж се появи преди седмица в правосъдни документи, свързани с въпроса за екстрадицията, показва изданието.
В свое извънредно изявление Стела Морис споделя по какъв начин Асанж е следил раждането на двете деца онлайн.
Ако не бъде освободен, двамата имат намерение да се оженят в пандиза.
Изданието разяснява, че новината ще подейства като бомба за приятелите и враговете на Асандж, защото до неотдавна се смяташе, че той е водил съвсем отшелнически живот след влизането в посолството през 2012 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР