Докато съпругът й е на арената на политическите битки, Линда

...
Докато съпругът й е на арената на политическите битки, Линда
Коментари Харесай

Интересно! Бременна ли е Линда Петкова?! (СНИМКА)

Докато брачният партньор й е на арената на политическите борби, Линда Петкова продължава да се грижи за фамилията и личния си бизнес – припомняме, че някогашната премиерша върти сполучливо сладкарница в центъра на София, а здравословните й сладкиши й се радват на изключителна известност. Сега обаче тя съумя да влезе с летящ старт в жълтите летописи, откакто папараци я издебнаха на улицата.

Всъщност от известно време съседи на фамилията от кооперация в центъра на София се питат дали пък Линда не е бременна? Същото се чудят и клиентите на сладкарницата й.

Канадката, която единствено преди дни навърши 44 години, напоследък е напълняла фрапантно. Най-отчетливо обаче е наедряла в региона на корема, който наподобява съвсем като на бременна най-малко в петия месец жена. Лицето й също се е окръглило. Променената си фигура Линда пробва да крие под по-широки зимни облекла, само че без необикновен триумф.

 Линда Петкова бременна

От лятото насам брачната половинка на водача на Политическа партия е свела до най-малко светските си и обществени изяви, което също може да се схване като индикация, че заобикаля хорския интерес, пише „ Ретро “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР