Докато съдебните власти го издирват в страната и в чужбина,

...
Докато съдебните власти го издирват в страната и в чужбина,
Коментари Харесай

Чикагото по Skype: България ще бъде осъдена за всички вреди, които ми нанесе

Докато правосъдните управляващи го търсят в страната и в чужбина, Венцислав Ангелов - Чикагото даде в детайли изявление посредством Skype за Българска национална телевизия. Ангелов, който би трябвало да излежава ефикасна присъда от 3 години и половина затвор твърди, че е в Испания. Обяви, че готви тъжба в Страсбург и се занимава интензивно със основаването на партия, с която щял да събори сегашната власт. В разгара на предизборната акция претендентът за кмет на Русе - Ангелов, беше приет за отговорен и от последната инстанция, че е направил мерки за трафик на опиати.

10 дни бяха нужни до момента в който се придвижат документите от Върховния съд до русенската прокуратура. В това време Чикагото продължаваше интензивно акцията си. След като Българска национална телевизия му отхвърли присъединяване в избирателен спор с аргумента, че е наказан дейно, Ангелов изиска даже право на отговор. Бе обърнато вниманиe на институцията, само че към момента никой не го търсеше. 2 дни преди локалния избор Ангелов беше разгласен за търсене.

След последните интензивности на Ангелов в обществените мрежи прокуратурата е задвижила процедура по линия на интернационалното полицейско съдействие. Ще бъде изработен опит да се наблюдава и IP адреса, от който във Фейсбук непрестанно се разгласяват постове и настоящи мнения.

Венцислав Ангелов: В момента съм в Испания, не се укривам във връзка с обстоятелството да се демонстрирам, само че съм непрекъснато в обществената мрежа. Защо съм в Испания, тъй като май месец 2012-а моят брат беше оневинен от испански, мадридски съд за трафик на наркотично вещество.

Българска национална телевизия: Но вие бяхте наказан дейно?

Венцислав Ангелов: Чакайте, малко в този момент, чакайте, стойте в този момент. Аз бях наказан тъкмо по отношение на това наркотично вещество, което беше унищожено. Без предмет на закононарушението прокуратурата не може да повдигне обвиняване, а те тъкмо това направиха, изпълнявайки политическа поръчка на политическа партия ГЕРБ, персонално на министър-председателя Бойко Борисов.

Българска национална телевизия: Как си обяснявате, че тази поръчка минава през 3 правосъдни състава на разнообразни съдилища?

Венцислав Ангелов: Ако вие не знаете за обвързаностите на правосъдната система, то аз ви споделям, че са жестоки и когато се пусне такава поръчка - тя се извършва категорично. Има СРС-та за шантаж върху арбитър Ружана Керанова. Знаете ли, че 80% от съдиите в България са членове на масонски ложи, несъмнено не знаете!

Българска национална телевизия: Докога смятате да стоите в Испания. Няма ли да се приберете?

Венцислав Ангелов: Имам период до 28 март да входирам моята тъжба в Страсбург, до месец моята тъжба ще бъде реалност в Съда по правата на индивида. И ще ви кажа, България ще бъде наказана за всички вреди, които ми нанесе. Всички национални медии - малките екрани и радиа ще бъдат наказани, тъй като е наказан за подготвяне за желание - а не за трафик на опиати. Присъди, а бесилката, която ковем е законът.

Българска национална телевизия: Кой ще го направи като не вярвате на правораздаването и му се подиграватe?

Венцислав Ангелов: Аз ли се майтапя?! Напротив - снабдявам наслаждение на ужасно доста хора. Когато си наказан от сатанисти - дявола, Луцифер, когато се укриваш от злото и потъваш в сенките, аз не се майтапя, аз ги обезличавам - номерът им няма да мине.

Българска национална телевизия: Как ще извършите партия - в случай че се върнете ще ви арестуват - имам да лежа най-вече пет - шест месеца, имам излежани към този момент 10. Защо си отежнявате ситуацията?

Венцислав Ангелов: Не го усложнявам, работя денонощно, сътворявам еволюционни обединителни комитети, с които ще обединя всички будни българи - по света и в България. И повярвайте този път нещата ще се случат - промени ще има и в Българска национална телевизия, където има членове на масонски ложи и на Държавна сигурност.

Българска национална телевизия: Заповядайте онлайн в студиото.

Венцислав Ангелов: А, не, не, не, не - по Skype може да ме пуснете. Като се върна ще сте първите - ще дойда първо в студиото - дори може би да се предам пред камерите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР