Докато през май 2013 г. среща красивата адвокатка Амал Аламудин,

...
Докато през май 2013 г. среща красивата адвокатка Амал Аламудин,
Коментари Харесай

Заклет ерген преди Амал или... за жените в живота на Джордж Клуни

Докато през май 2013 година среща красивата адвокатка Амал Аламудин, Джордж Клуни има репутацията на върл ерген , който от години се кълне, че няма смисъл от брака. Връзките му са многочислени и нетрайни , само че той очевидно се любува на живота.
 
През годините артистът „ добавя листата в тефтерчето си ” с телефони на сервитьорки, актриси, манекенки... Там са записани имена като това на Рене Зелуегър, Луси Лиу, Синди Крофорд, Ума Търман, Сандра Бълок и Къртни Кокс, място намират и Кели Престън, Криста Алън, ДиДи Пфайфър, Дениз Кросби, Кимбърли Ръсел, Брук Лангтън, Криста Алън, Дженифър Сийбъл, Тери Хачър, Лиза Сноудаун, Селин Балитран, Ел Макферсън, Джулия Робъртс, Салма Хайек, Джанет Джексън и още, и още...
 

Въпреки това артистът обича да се майтапи: „ Ако в действителност бях излизал с всички дами, с които се твърди, че съм излизал, нямаше да имам време да фотографирам нито един филм “.
 
 / Gulliver/Getty Images

Животът му наподобява въртележка досега, в който на италианското езеро Комо среща красивата Амал . Днес тя е негова брачна половинка, а двойката към този момент се радва и на близнаците Ела и Александър.
 
 / Gulliver/Getty Images

Ето и някои от по-значимите му връзки през годините:
 
Кели Престън
 
През 1987 година към момента незнаен Джордж Клуни стартира връзка с актрисата Кели Престън. Отношенията им са съществени, двойката даже споделя общ дом, а Джордж прави на Кели доста специфичен подарък, удостоверение за любовта му - прасе на име Макс.
 
Престън не се задържа дълго при него, а на разлъка му оставя прасето. И до момента в който мнозина считат, че артистът има проблем с обвързването, той остава лоялен на Макс близо 20 години - до гибелта на питомеца през 2006 година
 
Талия Балсам
 
Техният романс продължава 4 години от 1989 до 1993 година, като двамата даже минават под венчило. После артистът да осъзнава, че фамилният живот не е за него.
 
Селин Балитран
 
Клуни се среща с френската сервитьорка Селин Балитран от 1996 до 1999 година В началото на взаимоотношенията им тя е студентка по право, само че взема решение да се реалокира в Калифорния.
 
Брук Лангтън
 
Актрисата е спрягана с артиста и слуховете приказват, че сред тях се случва нещо същинско. Двамата обаче бързо и тихомълком се разделят.
 
Тейлър Хауърд
 
През 2000 година клюки свързват Джордж с актрисата Тейлър Хауърд. Клюките по този начин и не се удостоверяват.
 
 Джордж Клуни и Лиса Сноудън / Gulliver/Getty Images

Лиса Сноудън
 
Клуни среща английския модел Лиса Сноудън, до момента в който снима реклама в Испания. Двамата остават дружно пет години, макар че неведнъж се събират и разделят в този интервал.
 
Рене Зелуегър
 
Рене е свързвана на два пъти с името на Клуни, един път през 2001 година и един път четири години по-късно - през 2006 година
 
 Джордж Клуни и Рене Зелуегър / Gulliver/Getty Images

Криста Алън
 
През 2002 година артистът стартира да излиза с колежката си Криста Алън. Двамата снимат дружно във кино лентата Confessions of a Dangerous Mind. Остават дружно две години.
 
Тери Хачър
 
Прелъстена и изоставена през леглото на Клуни минава и Тери Хачър
 
Сара Ларсън
 
Моделът и някогашна сервитьорка Сара Ларсън съумя да се трансформира в първата дама, която съпровожда артиста на Оскарите. Въпреки това двамата се разделят през 2009 година
 
 Джордж Клуни и Елизабета Каналис / Gulliver/Getty Images

Елизабета Каналис
 
В биографията на Клуни следва романс с Елизабет. Двамата се срещат на делова вечеря в Рим и стават неразделни. Актьорът даже я среща с майка си. Връзката им обаче се разпада заради ревността на Каналис.
 
Стейси Киблър
 
Бившата кечистка Стейси Киблър и Джордж стартират да се срещат единствено месец след раздялата на артиста с Елизабет. Двамата са дружно от август 2011 година до юли 2013 година
 
 Guliver/Getty Images

През май същата година Клуни среща за пръв път красивата адвокатка Амал Аламудин . По-късно двамата стартират връзка. Двойката подписва брак през септември 2014 година във Венеция в обкръжението на околните им хора. От юни м.г. се радват на близнаците си Ела и Александър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР