Докато предположенията кога най-сетне принц Чарлз ще стане крал на

...
Докато предположенията кога най-сетне принц Чарлз ще стане крал на
Коментари Харесай

Малката тайна на Чарлз и Камила

Докато догатките по кое време най-накрая принц Чарлз ще стане крал на Англия не стопират, двамата с Камила Паркър живеят живота си както нормално. Те избират да бъдат настрана от медийното внимание, в случай че не става дума за формалните им кралски задължения.

Затова и не е особена изненада, че херцогът и херцогинята на Корнуол имат своето скрито леговище , в което постоянно обичат да се крият от всички и да си почиват на мира.

Освен формалната си резиденция Clarence House, двойката има още няколко парцела - Highgrove House, Birkhall и Llwynywermod. Но те са притежатели и на персонално тяхна дребна и спретнаха къщичка, носеща името Ray Mill House .
 Снимка 517565

Камила Паркър закупува парцела през 1996 година за 850 хиляди паунда. Когато през 2003 година с принц Чарлз се реалокират в Clarence House, тя взема решение да резервира къщата, а не да я продаде, с цел да имат и своята " загадка база " .

Не единствено херцогинята, само че и нейният брачен партньор мога обича да прекарва времето си тук. Ray Mill House е обичано място на децата и внуците на Камила, като щерка й даже го избира за сватбеното си празненство, предава HELLO!.
 Принц Чарлз, фермата му за биологично земеделие и приготвя ли се за престола
Чарлз се готви за престола

Промяната, на която се реши

Къщата е решена напълно в ретро изискан. Преобладават дървените детайли, които основава чувството за уют. Не липсват и доста творби на изкуството, както и задоволително пространство, в което всички посетители да се усещат комфортно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР