Докато поръчалите си вече Cybertruck явно ще трябва да почакат

...
Докато поръчалите си вече Cybertruck явно ще трябва да почакат
Коментари Харесай

Когато бивши служители на Tesla направят електрическo ремарке

Докато поръчалите си към този момент Cybertruck очевидно ще би трябвало да почакат още някой и различен месец, с цел да седнат зад кормилото му, някогашни служите на Tesla излязоха със сериозна поръчка да конкурират електрическия пикап, към който се продава и ремаркето Space Camper.
 Tesla Cybertruck и по кое време стартира всеобщото произвеждане на новия пикап
Tesla разгласи старта на производството на Cybertruck

Само с две години закъснение

Компанията Lightship от Сан Франциско преди дни показа своето ремарке за отдих L1 travel. Той има за цел за размени познатите ни каравани, които в множеството случаи разчитат на шумни и замърсяващи генератори, с цел да се зареждат. А концепцията тук е да бъде оптимално екологично и икономично.

L1 travel се отличава с аеродонамичен дизайн, който е и много хубав. Но основната му цел е понижаване на съпротивлението, с цел да може безпроблемно да се дърпа от електрически автомобил с пробег на батерията към 500 км. Какъв тъкмо ще бъде той, взема решение притежателят.
 Снимка 621349

И тук идва главната разлика със и неговият Space Camper, планиран особено за задната част на пикапа на Tesla. Него можем просто да разпънем, да полегнем на леглото под звездите и да се насладим на гледката.

Компактният дом на колела на Lightship е с дължина от малко над осем метра и височина 1.8 м в сгънато и 3.04 м в разгънато положение, което се реализира посредством покачване на покрива на ремаркето, което се уголемява и встрани. 
 Снимка 621348

А вътре е ситуирано всичко належащо - изцяло оборудвана кухня, баня с тоалетна и ъгъл за сядане, който се трансформират в две огромни кревати. Места за спане има за общо шестима души.

Целият покрив на ремаркето е затрупан със слънчеви панели, а създателите на Lightship използват натрупания си опит в Tesla, с цел да вградят и батерия в потенциал до 80 kWh, която да зарежда всичко належащо, с цел да живеем обикновено и без значение в този дом на колела до седем дни, разяснява Daily Mail.
 Снимка 621353

Стигаме и до друга не по-малко значима детайлност - цената. L1 travel ще се предлага срещи 125 хиляди $ като се изисква 500 $ депозит при поръчка на поръчката. Очаква се производството да стартира в края на следващата година. За съпоставяне - Cybertruck на Tesla стартира от към 40 000 $, а против още 24 хиляди за Space Camper може да превърнем пикапа в мобилен дом.
 Tesla Cybertruck и първи фотоси на интериора на електрическия пикап
Cybertruck за пръв път от вътрешната страна - заслужаваше ли си чакането

Отново има разочаровани

И още веднъж опираме до желанията, опциите и задачите, за които закупуваме сходно ремарке - дали с цел да прекарваме дълги ваканции в него или просто с цел да подсигурим импулсивната си натура и желанието за завършения. Едно е несъмнено - пазарът на подобни ремаркета занапред ще процъфтява и опциите ще стават от ден на ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР