Докато полицията е по петите на жестокия убиец от Костенец

...
Докато полицията е по петите на жестокия убиец от Костенец
Коментари Харесай

И полицай се оказа сред жертвите на жестокия убиец от Костенец

Докато полицията е по петите на жестокия палач от Костенец Стоян Зайков, той е разрушил две вили в село Свети Спас край Долна Баня. Опустошил е хладилниците и дори си е взел душ.

Полицията за следващ път го изпуснала на косъм, тъй като като влезнали да го задържат след сигнал, банята била още мокра, оповестява bTV.

Зайков отключил вилата на някогашен служител на реда, опустошил хладилника и дори гледал новините, споделя някогашният началник на отдел в Националното разследване Чавдар Герасмов, който живее в региона. „ В една вила е проникнато с щурм. Разбити са дървени щори и железни решетки. Проникнато е вътре. Злосторникът не е взел нищо скъпо. Имало е скъпи принадлежности. Нахранил се е. Гледал е телевизия”, сподели Чавдар Герасимов, притежател на вила в региона.



Зaсега от Министерство на вътрешните работи не потвърдиха, че обирите са дело на беглеца. Следи от него са открити и в село Костенец, където разрушил една от къщите и откраднал буркани с месо.

„ Има отлив на туристи и в селото, и в Костенец. Все отново ние сме в планината, множеството хора идват поради разходките и не могат да си употребяват пълноценно почивка”, уточни Любка Кацарова, кмет на село Костенец.

Местните не вървят по вилите си в региона, защото се опасяват да не засекат беглеца.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР