Докато политиците не видят вина, няма да спре това с

...
Докато политиците не видят вина, няма да спре това с
Коментари Харесай

Румен Петков: Докато политиците не видят вина, няма да спре това с ромите

Докато политиците не видят виновност, няма да спре това с ромите.

Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на АБВ Румен Петков. Във връзка с оставката на шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи Габрово, той съобщи, че различен ще го смени и нищо повече. „ Не ни е отговорна полицията, отговорни са тези, които я ръководят “, добави той.

„ Проблемът е в това, че демокрацията се приема за свободия “, сподели Петков.

„ Ако ние не забележим казусът във вулгарния политически език, няма потребност да се чудим за какво е това на улицата “, добави някогашният вътрешен министър.

Румен Петков е безапелационен, че не би трябвало да се гледа на ромите като просто на гласоподаватели.

„ В АБВ са почтени и честни хора. Водачът на листата проф. Боян Дуранкев даже предложения медиите в дома си “, съобщи Петков във връзка със „ Апартаментгейт “. "Българинът надълбоко в себе си е образован човек и когато вижда безредие като това на Лозан Панов, реагира ", добави той.

На въпрос дали като се явяват под името "Коалиция за България " не оказват помощ на ГЕРБ, Румен Петков подсети, че е имало предложение към Българска социалистическа партия за обединяване, което е било отхвърлено. "Коалиция за България " не е номер, а е атмосфера ", добави той и разясни, че не е ядосан и не са му викали Сърдитко като дребен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР