Докато подсигурява защитата на служителите си чрез система от мерки

...
Докато подсигурява защитата на служителите си чрез система от мерки
Коментари Харесай

Groupe PSA се мобилизира

Докато подсигурява отбраната на чиновниците си посредством система от ограничения и отдалечена работа, Groupe PSA избира да помогне на тези, които са на първа линия и работят всекидневно, с цел да посрещат главните потребности на нашето общество.

Предпазва и оказва помощ - Към днешна дата, съвсем 400 000 маски са дарени на лечебни заведения, незабавни услуги и локални управляващи. В същото време медицинските служби на Групата провеждат подаяние на здравно съоръжение (дефибрилатори, комплекти за първа помощ, ръкавици и др.) на лечебни заведения в Милано, Мадрид и Мюлуз.

Осигурява подвижност на тези, които се нуждаят от нея - Free2Move предлага помощта си като дава на лечебни заведения и медицински експерти коли от своя авто парк в Париж, Мадрид и Лисабон.

Дилърската мрежа на Opel Франция дава безплатно коли на здравната общественост. Също по този начин, предлага поддръжка на себестойност, с цел да подкрепи тяхното безпроблемно напредване. Над 400 автомобила са разполагаем.

Следпродажбените и сервизните действия остават отворени, според от страната, с цел да подсигурят подвижността на медицинския личен състав и други клиенти, които най-вече се нуждаят от нея. Във Франция 500 дилърства на Peugeot, Citroën, DS и Opel сега са отворени, с цел да подсигурят поддръжката и сервизните интервенции на тези клиенти.

В Испания, Groupe PSA и дилърската мрежа спомагат за поддръжката на подвижността на здравните управляващи, като дават коли (на територията на страната и на локално равнище във Виго и Сарагоса). В Мароко 50 броя Peugeot 208 ще бъдат дарени на управляващите.

Използва индустралния си опит - Groupe PSA и 3 френски компании (Air Liquide, Schneider Electric, Valeo) са изправени пред предизвикването да произведат 10,000 респиратора за 50 дни от началото на април доникъде на май.

Специализиран уъркшоп ще бъде основан в завода в Поаси, с цел да може да създава централния блок на респираторите, в изискванията на засилени защитни ограничения. Доброволци измежду чиновниците на Groupe PSA ще се причислят към завода Air Liquide в Антони, с цел да подсилят неговото произвеждане.

В допълнение към другите действия, бразилските екипи на Groupe PSA стартираха 3D принтиране на съставни елементи за „ шлемове за лице “, които се употребяват, с цел да предпазят медицинските екипи, които са в контакт с пациенти. Тези шлемове ще бъдат дарени на здравните управляващи.

Мобилизирана на всички равнища, Groupe PSA също по този начин поддържа локални действия, по самодейност на своите представителства според от подтекста и потребностите (в Мароко подаяние на маски чрез съглашение с локалните управляващи...).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР