Докато пиеш сутрешното си кафе в понеделник, изтегли си късметче,

...
Докато пиеш сутрешното си кафе в понеделник, изтегли си късметче,
Коментари Харесай

Късметчета за седмицата 26 октомври – 1 ноември

Докато пиеш утринното си кафе в понеделник, изтегли си късметче, което ще ти подскаже какво те чака през новата вълнуваща седмица.
Намисли си число от 1 до 20 и вижте какво късметче се крие за новата седмица.
1. Няма по-хубав подарък от този, който не си очаквал, само че за който тайничко си си мечтал. Очаквайте забавна изненада до края на деня.
2. Ще получите незабравимо предложение за странствуване, което просто не можете да откажете. Дори да е работно, ще бъде доста забавно!
3. Бележка от сътрудник ще ви накара да потръпнете от наслада – ще е покана за среща или благо самопризнание, което не сте очаквали.
4. Романтична разходка след дълги работен ден ще ви се стори като глътка пресен въздух след всички неволи, които до скоро са ви се случвали.
5. Бъдете доста щастливи, тъй като тази седмица ви чака работно самопризнание и покачване, което от дълго време чакате.
 33 късметчета за месец НОЕМВРИ 33 късметчета за месец НОЕМВРИ
Октомври скоро ще завърши, по тази причина е време за нова доза късметчета, които да ни зарадват през новия месец ноември. Намислете си число...
6. Ще си намерите скъпа движимост или банкнота на улицата, която ще ви накара да се усмихнете.
7. Много непосредствен ваш човек ще ви изненада с непредвидена вест, която ще промени живота ви. Очаквайте нещо особено тази седмица!
8. Ще спечелите нещо огромно от игра или лотария, безусловно пробвайте шанса си през новата седмица.
9. Романтично самопризнание ще ви замае и ще ви накара да се почувствате доста щастливи. Любовта е все по-близо!
10. Целувка от съвсем чужд на забавно общо събиране ще ви накара да се почувствате доста добре. Целувката може да се трансформира в първа среща и страхотна връзка по-късно.
 2020 година ще приключи с същински триумф за тези зодии 2020 година ще приключи с същински триумф за тези зодии
2020 година ще приключи с същински триумф за тези зодии, които астролозите в този момент показаха. Те ще могат да осъществен фантазиите си и да бъдат по-щас...
11. Тази седмица ще имате шанс с каквото и да се захванете, по тази причина в случай че имате някоя нова опция, безусловно се възползвайте от нея.
12. Страстен СМС от някой непредвиден човек ще ви накара да се замислите дали не е време да предприемете нещо, тъй като явно привличане има!
13. Много хубава изненада от непосредствен човек ще ви просълзи от благополучие. Хубаво е, когато някой слуша от какво имате потребност и по-късно ви изненада тъкмо с това!
14. Цялата ви седмица ще е простичко щастлива – ще се чувствате добре, ще ви се случват хубави неща и ще е изцяло безоблачна за вас.
15. На вас ви се пада здравето – късметче, за които мнозина мечтаят. Очаква ви чудна седмица!
 НЕ изхвърляйте тези 7 неща, на неприятен шанс е НЕ изхвърляйте тези 7 неща, на неприятен шанс е
Според остарели градски митове има 7 неща, които не е признато да се изхвърлят на боклука, защото по този начин може да привлечете злощастие и неприятен...
16. Неочаквана покана за кафе ще ви накара да се почувствате специфични. Непременно я приемете, ще имате забавна среща.
17. Тази седмица ще ви се случи знамение – вярвайте в чудесата, тъй като ориста скоро ще ви потвърди, че те съществуват.
18. Очаква ви седмица, отдадена на любовта и новите взаимоотношения. Пуснете се по течението и не мислете доста какво ще последва – бъдете смели!
19. Нова тръпка ще се появи на хоризонта и ще ви остави без думи – имате потребност от нови страсти, насладете им се.
20. Няма по-голяма наслада от едно ненадейно предложение за брак. Е... тази седмица ви чака тъкмо това!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР