Докато отстъпва и удовлетворява интересите и на едните, и на

...
Докато отстъпва и удовлетворява интересите и на едните, и на
Коментари Харесай

Политолог: Борисов прави винаги отстъпки, за да е добре с всички

Докато отстъпва и удовлетворява ползите и на едните, и на другите, за Бойко Борисов не е проблематично да ръководи България. Това счита политологът доцент Борис Попиванов пред стратегия " Хоризонт ", представен от novini.bg.

Според него има проблеми пред държавното управление. Смята, че има учредения управяващите да се тормозят при избор на съмнение. И беше безапелационен, че липсва изясненост за бъдещето и от ГЕРБ търсят постоянно проблеми в тези, които са били преди тях. Политологът уточни още, че има липса и на ясни цели.

Във външем проект политилогът проучва, че Борисов се пробва да балансира сред непознатите ползи.

" Създава се усещане, че по- постоянно той отстъпва и на едните, и на другите. Всъщност ние към този момент научаваме, че се употребяваме с непозната поддръжка, тъй като се ангажирахме със закупуването на Ф-16, с редица енергийни планове, ангажираме се и с втората тръба на Турски пролив ", означи доцент Попиванов.

На фона на рецесията в Перник и в други браншове у нас, които удрят върху държавното управление, Българска социалистическа партия не съумява да събере нужната поддръжка, с цел да бъде опция. На социалистите малко не им доближава, счита политологът.

" Много фактори са - вътрешно противоборство в Българска социалистическа партия, само че и на цялостния политически и бизнес климат в страната, който концентрира всичко в огромната ръководеща партия ГЕРБ и прави доста мъчно изявата на всяко по-различно нещо ", разяснява Попиванов.

Политологът открои, че на Българска социалистическа партия й липсва вероятност, която да покаже на хората, че тя е верният избор. Той изясни, че е значимо в самата Българска социалистическа партия да се схванат по някои основни въпроси, по връзки на дневния ред на България, при един вероятно най-малко един мандат ръководство.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР