Докато очакваме тайната (или вече не чак толкова) втора сватба

...
Докато очакваме тайната (или вече не чак толкова) втора сватба
Коментари Харесай

Хейли Бийбър, Селена Гомес и как съпругата на Джъстин Бийбър подкрепи бившата му

Докато чакаме тайната (или към този момент не чак толкова) втора женитба на Джъстин и Хейли Бийбър да стане факт, брачната половинка на изпълнителя му даде още един мотив да я обича безпределно.

Не е лесна задача за една жена да поддържа положителни връзки с някогашната обичана на мъжа си, само че, става известно, на Хейли и това й се отдава.

Джъстин и Селена Гомес завършиха връзката си няколко месеца преди той да се залюби с досегашната девойка Болдуин, по тази причина няма особена причина за женска омраза.

Последният план с присъединяване на Гомес пък се оказа събирателна точка на ползите на някогашната и актуалната обичана на Джъстин. Селена взе участие във видео подкаст сериала Giving Back Generation дружно с трите си най-хубави приятелки - Рейчъл Стивънс, Къртни Бари и Ашли Кук.

В първия епизод на продукцията, озаглавен " Стойността на другарството ", певицата прави няколко персонални самопризнания, като това за сложното детство, което е имала, както и че постоянно е била индивидът, който основава проблемите в нейния другарски кръг, написа Billboard.

Стивънс показа в профила си в Instagram фотография на четирите дами от снимачния развой. Оказва се, че тя е обща другарка на Селена и Хейли. Настоящата госпожа Бийбър хареса обявата за плана и по този метод изрази поддръжката си за него. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР