Докато някои звезди са се отдали на семейния уют и

...
Докато някои звезди са се отдали на семейния уют и
Коментари Харесай

Хоакин Финикс - в ролята на още един силен мъж

Докато някои звезди са се отдали на фамилния уют и добродушно чакат да мине пандемията, други работят крепко и са се заели с няколко плана.

Според източник на Deadline, Хоакин Финикс ще се снима в Disappointment Blvd. - идния игрален филм на режисьора Ари Астер.

Историята ще бъде продуцирана и снимана от самостоятелната американска компания A24 - същата, която стои зад Hereditary - режисьорския дебют на Астер, и зад последвалия го Midsommar от 2019 година

Всъщност, за новото заглавие в портфолиото на Ари Астер се приказва от предходната година и макар че продуцентите още не са удостоверили редица елементи, в това число дата на премиерата, най-малко е ясно почти защо ще се споделя.

Както написа Deadline, това би трябвало да е " обхващащ десетилетия, съкровен портрет на един от най-успешните бизнесмени на всички времена ".
 Kitbag, Ридли Скот, Хоакин Финикс и филмът за Наполеон, който се приготвя
Хоакин Финикс ще бъде Наполеон

Kitbag на Ридли Скот се обрисува да бъде доста забавен

Очаква се фотосите на Disappointment Blvd. да стартират преди тези на Kitbag под режисурата на Ридли Скот - различен съкровен портрет, също отпред с Финикс, само че този път за Наполеон Бонапарт.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР