Докато някои технологични директори трансформират своята индустрия, малцина са я

...
Докато някои технологични директори трансформират своята индустрия, малцина са я
Коментари Харесай

Неудържимият възход на Fortnox: Шведската софтуерна група привлича къси продавачи

Докато някои софтуерни шефове трансформират своята промишленост, малко на брой са я предефинирали по метода, по който Томи Еклунд направи във Fortnox.

Еклунд се обърна нишов снабдител на счетоводен програмен продукт, който оперира единствено в Швеция, трансформирал се в сензация на фондовия пазар, чиято цена на акциите се е повишила петкратно по негово време.

Преди той да дойде през 2020 година, малко на брой предвидиха такова стратосферно показване. Компанията към този момент беше подписала две пети от това, което Fortnox пресметна, че са 800 000 дребни предприятия в страната, съставляващи нейния „ подобаващ пазар “.

И въпреки всичко след една година под управлението на Еклунд, Fortnox реши, че общият адресируем пазар в действителност е 1,5 милиона бизнеса, повече от изчисленото от шведската статистическа организация.

Несъответствието притегли вниманието на скептично настроени хедж фондове и анализатори, които се чудят по какъв начин Fortnox е нараснал броя на клиентите и приходите с метрономична прецизност, ваксиниран против...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР