Докато някои никога не успяват да се преборят с изпитанията

...
Докато някои никога не успяват да се преборят с изпитанията
Коментари Харесай

Лорен Симънс - детето-гений, което на девет години завършва университет

Докато някои в никакъв случай не съумяват да се преборят с тестванията на висшето обучение, дребният белгиец Лорен Симънс е на път да се трансформира в най-младият човек, приключил университет.

Момчето е едвам на девет години и има зад тила си тапия за приблизително обучение, която е получил след единствено към една година гимназиално образование.

Днес Лорен е ученик на техническия университет в Айндховен, Холандия, където създава комплицирани невронни системи за тестване на резултатите на избрани медикаменти върху човешкия мозък.

Вундеркиндът е с IQ от 145 и съгласно професорите в университета е " три пъти по-умен от най-умния студент " там.

" Скоростта на мозъка му е невероятна - даже не можем да си представим какво се случва в главата му ", споделят учители на Лорен пред Reuters.

Момчето има упоритостта да създаде синтетични органи, които по-късно да трансформира в изцяло работещ, сходен на човек робот.

Преди това да се случи, Лорен има намерение да получи докторат в областта на инженерството и да " учи малко медицина ".

Като изключим нечовешкия му разум, Лорен се дефинира като нормално дете, което обича да играе Fortnite и да прекарва време с 9-месечното си куче.

С приемането на дипломата си за висше обучение преди да навърши 10 години, Лорен ще измести американеца Майкъл Керни от страниците на " Книгата за върхове на Гинес ", който от 1994 година насам държи върха за най-млад висшист в историята. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР