Докато някои известни двойки прекарват социалната изолация заедно, други нямат

...
Докато някои известни двойки прекарват социалната изолация заедно, други нямат
Коментари Харесай

Антонио Бандерас: Изолацията не ми понася добре, липсва ми любимата - slava.bg

Докато някои известни двойки прекарват обществената изолираност дружно, други нямат този шанс. Антонио Бандерас сега се намира в къщата си в Малага и като всички останали съблюдава рекомендациите за обществена изолираност. Актьорът е бил в Мадрид, с цел да снима филм с Пенелопе Круз, където пандемията от ковид го хваща.

Испания е една от най-пострадалите страни от COVID-19 и жителите там са помолени да не напущат домовете си, в случай че нямат незабавна работа. Бандерас съумява да се прибере до родната Малага, където да изкара оставащото време под карантина. Той взе присъединяване в предаването El Hormiguero, а диалогът сред него и водещия се случи онлайн.

Звездата показа, че времето на обществена изолираност е доста тежко за него, тъй като не е с обичаната си Никол Кимпел. Тя е вкъщи дружно със сестра си и татко си в Женева. Банкерката е имала неотложни задължения в града, когато обстановката с COVID-19 се утежнява и тя е принудена да остане там.

Бандерас обаче се пробва по всякакъв начин да запълни времето си. Той споделя, че се отдава на домашен отговорности и тренировки. „ Измих кухнята, пуснах пералня, сготвих си няколко ястия “, сподели той в шоуто. Той показа и терзанията си от протичащото се и съобщи, че с изключение на за здравето се тормози и за стопанската система.

Актьорът се намира в рискова група, защото през 2017 година претърпя сърдечен удар. От друга страна, той се тормози и за хората, които останаха без работа поради пандемията. Сред тях са и негови чиновници, които работят в театъра и заведенията за хранене му. Тези обекти са затворени на всички места по света и ще останат по този начин до справяне със болестта от ковид.

59-годишният Бандерас споделя, че точно Кимпел е избавила живота му след сърдечния удар. По време на изявление с Джими Кимъл, когато гостуванията бяха безвредни, той призна, че Никол му е дала аспирин, когато той е почнал да демонстрира признаци на инфаркт. „ Тя постави хапчето под езика ми и това избави живота ми “, споделя той.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР