Докато новото кралско семейство махаше от балкона на Бъкингамския дворец

...
Докато новото кралско семейство махаше от балкона на Бъкингамския дворец
Коментари Харесай

Новото кралско семейство помаха от балкона, докато Хари се качваше на самолета за Америка

Докато " новото " кралско семейство махаше от балкона на Бъкингамския замък към събраното голям брой начело, принц Хари тихомълком се върна на летището и се качи на полета си назад към Америка.

" Резервният " Хари не прекара даже 24 часа в родината си. Буквално отскочи, с цел да участва за няколко часа на коронацията и потегли назад към Меган и децата си след края на формалното събитие.

Той не бе сниман да комуникира нито с татко си крал Чарлз, нито с брат си Уилям по време на коронацията . Хари замени няколко думи само с Джак Брууксбанк - брачният партньор на братовчедка му Юджини, до която бе настанен по време на коронацията.

 принц хари Getty

Камери съумяха да уловят късия диалог посред им, а експерти по четене на устни разкриха какво тъкмо са си споделили двамата:

" Отивам непосредствено към летището " - споделя Хари на Джак по време на диалога им, от което излиза наяве, че принцът не счита да се застоява в Лондон и сигурно няма да участва на специфичния фамилен обяд след коронацията на татко си, на който стана ясно, че въпреки всичко е поканен.

Хари най-вероятно бърза да се завърне в Америка, с цел да отпразнува рождения ден на сина си Арчи, който през днешния ден става на 4 години. Макар да бяха поканени на коронацията, Меган реши да остане в Лос Анджелис дружно с двете си деца.

 кралско семейство Getty

По същото време кралското семейство сподели взаимност от балкона на Бъкингамския замък. До крал Чарз и кралица Камила гордо бяха подредени Кейт Мидълтън, принц Уилям и трите им деца. 

 кралско семейство Getty

Вижте още фотоси от събитието тук:
 Кралското семейство се събра на балкона на Бъкингамския замък  Кралското семейство се събра на балкона на Бъкингамския замък  Кралското семейство се събра на балкона на Бъкингамския замък  Кралското семейство се събра на балкона на Бъкингамския замък
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР