Докато Ninja за много кулинари е име, синоним на въздушни

...
Докато Ninja за много кулинари е име, синоним на въздушни
Коментари Харесай

Купувачите се сдобиват с новия спестяващ място въздушен фритюрник на Ninja, описан като „най-добрият им досега“

Докато Ninja за доста кулинари е име, синоним на въздушни фритюрници, през днешния ден колосът за джаджи пусна първия, който се трансформира на главата си - безусловно. Фритюрникът Ninja Double Stack XL беше пуснат в Обединеното кралство тази заран след невиждано търсене на предварителни поръчки, като хиляди купувачи към този момент купиха изменящата играта джаджа от Ninja direct, както и от други търговци на дребно като и.

Double Stack XL е задоволително огромен, с цел да подготви храна на четири пласта и има две чекмеджета, задоволително огромни, с цел да приготвите цяло пиле във всяко. Но вместо да е необятен като множеството емблематични въздушни фритюрници и грилове на Ninja, Double Stack е по-тесен, само че по-висок от другите уреди, като заема 30% по-малък отпечатък от равностоен въздушен фритюрник, като в същото време се побира под общоприетите кухненски шкафове.

Въпреки дребните си размери, има потенциал от 9,5 литра, задоволително огромен, с цел да нахрани до осем души, което го прави съвършен за развлечение ил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР