Докато ние си стоим на топло и единственият ни проблем

...
Докато ние си стоим на топло и единственият ни проблем
Коментари Харесай

Как изглеждат лицата на медиците след дълги часове на фронтовата линия

Докато ние си стоим на топло и единственият ни проблем е, че не сме излизали от дни на открито и че хладилникът ни е леко празен към този момент, има едни хора, които са на фронтовата линия и се сблъскват от първо лице с всичко ужасяващо, за което слушаме по новините. Това са медицинските лица - лекари, сестри и болничен личен състав, на които ръкопляскахме и доста от нас нарекоха герои.

Първоначалният проблем беше с това дали има задоволително средства те да бъдат предпазени. След като се откриха защитни средства, фотоси на лицата на медицинския личен състав, който се бори с ковид, се появиха в обществените мрежи. Как наподобява кожата им, откакто в продължение на 13 часа те са носили маска, без да имат опция да я смъкват? Показва и споделя Алесия Бонари – здравна сестра от Милано , която приканва да бъдем виновни и обществено ангажирани. Освен забележимите рани, които маските предизвикват, Алесия приказва и за неудобствата на защитното облекло – един път облечено, с него не може да се върви до тоалетна или да се пие вода в продължение на часове.



„ Аз съм здравна сестра и сега съм изправена пред това тестване. Страхувам се да отивам на работа. Страхувам се, тъй като маската може да не прилепне добре към лицето, или инцидентно да се докоснала с мръсни ръкавици... Физически съм изтощена, тъй като защитните средства са неприятни, защитните облекла те карат да се потиш и един път облечена към този момент не мога да вървя до тоалетна или да пия в продължение на шест часа . Психологически съм изтощена, както и всички мои сътрудници, които са в същото състояние от седмици, само че това няма да ни попречи да си вършим работата както постоянно. Ще продължа да се грижа за пациентите си, тъй като съм горда и влюбена в работата си. Това, което апелирам всеки, който чете този пост, е да не осуетява напъните, които поставяме, да си останем у дома и по този метод да защитим най-уязвимите. Ние, младите, не сме ваксинирани против ковид, ние също можем да се разболеем. Не мога да си разреша лукса да се върна у дома, би трябвало да отида на работа и да я правя. “

Коя известна актриса засвидетелства съпричастност към страданията медиците и съобщи, че остава вкъщи точно поради тях, както и какви неудобства изпитват и китайските лекари и медсестри - вижте на Ladyzone.bg:
Какво предизвикват маските на лицата на медиците след 13-часова промяна И това не е всичко - един път облечени с защитно облекло те не могат да вървят до тоалетна и да пият вода с часове
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР