Докато не се постигне консенсус, Наредба Н-18 няма да съществува,

...
Докато не се постигне консенсус, Наредба Н-18 няма да съществува,
Коментари Харесай

Борисов "замрази" скандалната наредба за касовите апарати

Докато не се реализира консенсус, Наредба Н-18 няма да съществува, разгласи министър председателят Бойко Борисов при започване на днешното съвещание на Министерския съвет.

„ Когато постигнете консенсус, тогава ще ме поканите и ще я има. Интензивни диалози значи всяка седмица срещи с по една съсловна организация и да се отстраняват проблемите и терзанията им “, разясни Борисов.  Указанието за ежеседмични срещи бе ориентирано към министъра на финансите Владислав Горанов и подопечната му Национална агенция за приходите.

Промените в прословутата разпоредба, засягаща отчитането на оборотите и връзката сред фискалните устройства на компаниите с Национална агенция за приходите към този момент дълги месеци основават голямо напрежение измежду българския бизнес.

Премиерът днес коментира, че работата на страната би трябвало да е ориентирана към премахването на сивия бранш, само че това никога не би трябвало да се отрази на дребните и междинните съсловни организации. „ Когато те са уверени, тогава и аз ще съм уверен “, отсече той. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР