Докато настоящата управляваща коалиция е на власт няма да се

...
Докато настоящата управляваща коалиция е на власт няма да се
Коментари Харесай

Земеделският министър: Депутати от ИТН защитават лабораторията на ГКПП Капитан Андреево

Докато актуалната ръководеща коалиция е на власт няма да се възвърне порочната процедура с частната лаборатория за инспекция на вносните плодове и зеленчуци у нас,

Това съобщи земеделският министър Иван Иванов пред Мария Цънцарова в "Защо, господин министър? " по

„ Поне до момента в който ние управляваме, а аз не мога да дам гаранция, тъй като всеки един управнически екип може да вземе друго решение. Може да се изтегли във всеки един миг и да се върне остарялото, което е било там. Вие знаете какъв е проблема. За моя огромна изненада научихме, че направи си 31 декември вечерта, когато всички са чествали Нова година, се е провел търг, определен е реализатор и подписан контракт в една и съща вечер, в случай, че аз съм издал заповед за възбрана да подписва каквито и да било контракти в границите на структурите на министерството “, разяснява Иванов.

За връзката на Има Такъв Народ с проблема с частната лаборатория на границата земеделският министър сподели: „ Очевидно, сътрудниците знаят повече, само че прави усещане, че в Комисия по земеделие и в обособени изявления народни представители от „ ИТН “ демонстрират жив интерес и пазят това, което се случва и се е случило последните 10 години на „ Капитан Андреево “. Вероятно повече информация да имат проверяващи органи “.

Парите за попълване на държавния запас с пшеница са в сметка в Българска народна банка, сподели земеделския министър.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР