Докато народът гладува и все по-трудно успява да свърже двата

...
Докато народът гладува и все по-трудно успява да свърже двата
Коментари Харесай

Народът гладува, Радев пирува – поръча си екстра за 1 200 000 лв.

Докато народът гладува и все по-трудно съумява да свърже двата края, властта и в частност президентът Румен Радев, пирува. Оказва се, че посред небивалата бедност и рецесиите, които тресат страната ни, Радев си е поръчал нова бронирана лимузина, която ще ни коства 1 млн. 200 хиляди лв.. Разбира се тези пари ще ги платим всички ние, данъкоплатците.  Той ще се вози още идната година в новото лъскаво возило, излиза наяве от публичната поръчка, подадена от НСО.
От детайлите излиза наяве, че са декларирани не едно или две, а цели три броя такива возила, без да е категорично конкретизирана марката.  Както е ясно все още Радев употребява Мерцедес, допуска се, че и новият му автомобил ще е от същата марка. Общата стойност на поръчката надвишава 3 млн. лева, освен това без Данък добавена стойност. 
След затварянето на поръчката за заявки на 14 октомври, следва „ журито “ на президента да прегледа офертите и да избере най-хубавата. Според информацията, офертите ще бъдат оценени по точкова система. На първо място е цената, следвана от степента на отбрана, гаранционният период и техническите характерности. 
Сред главните условия, са колите да са с най-висока степен на бронировка – осма, която на процедура се води неразрушима. 
Източник: retro.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР