Докато на власт в Белия дом е настоящата администрация на

...
Докато на власт в Белия дом е настоящата администрация на
Коментари Харесай

Докато на власт в Белия дом е настоящата администрация, България ще бъде послушна антируска марионетка…

Докато на власт в Белия дом е актуалната администрация на Демократическата партия, тя ще упорства България да продължи да извършва функционалностите на послушна антируска марионетка. В името на осъществяването на тази цел на власт би трябвало да бъдат държани актуалните ръководещи. Така проучва положението на политическата власт у нас журналистът Петър Волгин. Той предвижда какво ще се случи след привършване на договарянията за ръководство и министерства сред ПП-ДБ и ГЕРБ.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Докато на власт в Белия дом е актуалната администрация на Демократическата партия, тя ще упорства България да продължи да извършва функционалностите на послушна антируска марионетка. В името на осъществяването на тази цел на власт би трябвало да бъдат държани актуалните ръководещи. Разбира се този план освен не изключва, само че даже допуска разиграването пред обществото на някакви доста комплицирани преговорни драми. Ще продължи размяната на тежки реплики сред представителите на ГЕРБ и на ПП/ДБ. Сегашните, а най-вероятно и бъдещи сътрудници в ръководството, няма да престанат да се замерят с неизпълними условия и да се упрекват един различен, че провалят договарянията и тласкат страна към предварителни избори.

Тези драматичности не трябва да бъдат одобрявани съществено.

Трябва да гледаме на тях като на наложителни ритуални дейности, които политиците-евроатлантици правят, с цел да имат въпреки всичко някакво опрощение за пред гласоподавателите си. Работата е там, че нашите ръководещи изрично отхвърлят да проявят каквато и да било лична воля. И единственото, което показват е безпределната подготвеност да извършват напътствията на външния фактор.

 

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР