Докато МВР продължава да нищи показното убийство на мултимилионера Петър

...
Докато МВР продължава да нищи показното убийство на мултимилионера Петър
Коментари Харесай

Ново 20! Убитият Петър Христов любовник на Нелина! Воювал с Коко Динев за сърцето й

Докато Министерство на вътрешните работи продължава да нищи показното ликвидиране на мултимилионера Петър Христов в столичния квартал „ Манастирски ливади ”, не стопират да излизат пикантни детайлности от персоналния живот на починалия предприемач, научи HotArena.

„ Таблоид ” научи извънредно от негови сподвижници, че през 90-те години баровецът е имал къса и буйна връзка с фолкпевицата Нелина и водил същинска война за сърцето на хубавицата с Коко Динев .

Нашите източници настояват, че убитият паралия с вкусния прякор Пепи Мекицата е лирическият воин в песента на русенката „ Бял мерцедес ” . Аферата сред двамата стартира през 1996-а, когато едвам 28-годишният Христов прохожда в охранителния бизнес. Петър се среща с Нелина по време на футболна среща , за която компанията му е наета да обезпечава реда и спокойствието на феновете. По това време обаче русокоската е в полезрението на серийния фолк осеменител Коко Динев .

Според очевидци на драмите от това време, двамата мачовци на няколко пъти едвам не стигат до юмручни конфликти за вниманието на шармантната дама , като взаимно си отправяли всевъзможни закани и обиди . Петър е пред бракоразвод със законната си брачна половинка поради Нелина и нещата наподобяват доста съществени, когато на сцената излиза майката на предприемача – Монка. Родителката твърдо се противопоставяла на връзката на сина си с представителката на лекия род и държала той да резервира прясното си семейство.

В последна сметка задачата й се увенчала с триумф и Христов се отказал от романса си с чалга дивата, която незабавно пристанала на Коко Динев . Точно по това време се ражда и синът на изпълнителката – Кристиян , а името на баща му до през днешния ден се пази в дълбока загадка от изпълнителката. Възможно е към този момент порасналият юноша да е наследник както на Коко, по този начин и на разстреляния милионер.

В последна сметка Монка не съумява да избави брака на Христов и единствено броени месеци след раздялата с Нелина той зарязва брачната половинка си и заживява със своята секретарка в характерен за родните новобогаташи жанр. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР