Докато мнозина обвиняват Гери-Никол за поредните провокации в новата й

...
Докато мнозина обвиняват Гери-Никол за поредните провокации в новата й
Коментари Харесай

Гери-Никол: Не влияя негативно на младите, работата ми е да съм артист, не възпитател

Докато мнозина упрекват Гери-Никол за следващите провокации в новата й ария „ Напрао ги умъртвявам “, тя изясни в изявление за Дарик, че още веднъж е разбрана неправилно. Гери-Никол пеела за влакове и математика и съгласно нея текстът й въобще не бил абсурден.
 
„ Чувствам се доста добре, разчувствана съм. Имах проблеми с брояча във видео платформите, гледанията ми действително са доста повече от 550 000. Така не преставам да слагам нови върхове за българската музика. Горда съм от това, което реализирах “, сподели Гери.


 
Поп сензацията показа, че се е забавила след последната й ария, до момента в който се стигне до новия й шлагер, само че добави, че просто обича да изпипва детайлите.
 
„ За мен да си работлив не значи да пускаш музика постоянно. По-важното е тя да бъде задоволително качествена и да се хареса на хората. Заглавието на „ Напрао ги умъртвявам “ приказва единствено за себе си. Със 100 Кила направихме страховит шлагер за лятото. Досега не съм чула нито едно неприятно мнение. Когато бях по-малка, най-вече харесвах Криско и 100 Кила. Тайно съм се надявала някой ден да запиша ария с тях двамата “, сподели още тя.
 
Попитана по какъв начин съгласно нея въздейства на децата със своите песни, тя беше сбита:
 
„ Според мен не въздействам отрицателно на подрастващите, защото аз не съм педагог. Моята работа е да бъда актьор, примерните хора се намират на други места, не се схващам за някаква учителка. Децата би трябвало да се кефят на това, което чуват ".
 
Тя описа повече за песента и текста:
 
" Идеята ми за песента беше да пресъздам ситуацията на последния образователен ден. Както всички знаят, тази година приключих 12. клас. На едно място в текста се споделя: „ Начертай го, брат, нали сме ученички “. Тук имам поради, че всички чертаем линии, окръжности, триъгълници в час по математика. Иначе всеки си има въображение и може да го приема по друг метод. Аз ви споделих какъв е бил моят план. “
 
„ Песента приключва с думите „ Пуф-паф “, с Килата стягаме багажа и потегляме с бързия трен нанякъде. Аз нито пия, нито пуша. Това е напълно мое решение – предостатъчна съм си сама. Честно казано, не желая да изучавам хората на нещо, което аз върша. На мен просто не ми подхожда. Въпреки това хубаво е младите също да се въздържат от тези неща, тъй като не е добре за тяхното здраве “, сподели още Гери.
 
За любовта и има ли някой до нея - тя бе безапелационна, че в този момент вниманието й е на друго място.
 
„ Гадже не съм имала до момента, даже на смешка в детската градина. Не е в този момент времето да се занимавам с момчета. Никога не съм имала и връзка даже за една нощ. За мен това е несериозно и изобщо не съм почитател на този вид взаимоотношения “, сподели поп идолът на младите.
 
„ Не е изключено да изкарам албум до края на годината. Готова съм с няколко плана напълно на британски. Имам над 20-30 хрумвания за песни. Всеки ден се въодушевявам от нещо друго и си го протоколирам на телефона. Така се получават нещата при мен. Времето ще покаже и какво ще върша с Евровизия идната година. Към този миг не съм си го сложила за съществена цел. Най-интересното е, че доста чужденци не престават да ми пишат и се надяват аз да представям България на песенния конкурс “, приключи Гери-Никол.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР