Докато много бизнеси пострадаха от коронавируса, други се запазиха и

...
Докато много бизнеси пострадаха от коронавируса, други се запазиха и
Коментари Харесай

Индустрията, която спечели от коронавируса

Докато доста бизнеси пострадаха от ковид, други се резервираха и даже започнаха да процъфтяват. От вторите са секс магазаните и, по-специално тези, които оферират секс кукли в човешки размери.

View this post on Instagram
A post shared by Cherry Banana Official (@cherrybananaofficial) on Sep 24, 2019 at 1:05am PDT

Списание Vice направи преглед на пазара на въпросната ниша в Австралия и откри позитивна наклонност от позиция на търговците. " Удвоихме продажбите си от март насам, като в този момент продаваме по четири или пет на седмица, което прави по до 25 кукли на месец, " споделя Мат от онлайн секс магазина Cherry Banana.

Същото нещо споделя и Андрю от различен известен австралийски магазин за интимни артикули Sex Doll Australia. Той обаче добавя и друга забавна наклонност - двойките да си купуват дружно кукли. Както и от ден на ден дами, които търсят мъжки секс кукли.

View this post on Instagram
A post shared by Cherry Banana Official (@cherrybananaofficial) on Mar 22, 2020 at 8:17pm PDT

Сред останалите странни трендове, видяни от търговците са характерни търсения като кукли без гениталии, кукли с опашка или такива с тъкмо избрана физиономия. Според Vice огромна част от клиентите са компенсирали самотата и изолацията си точно по този метод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР