Докато мисли дали да подаде оставка, Бойко Борисов прави рокади

...
Докато мисли дали да подаде оставка, Бойко Борисов прави рокади
Коментари Харесай

Борисов гони трима министри, обвързани с Пеевски


Докато мисли дали да подаде оставка, Бойко Борисов прави рокади в кабинета – гони трима основни министри, а претекстът е, че имената им се обвързват с Движение за права и свободи и Делян Пеевски. Това са Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов.

Оставките им са поискани от Борисов след среща с регионалните координатори на ГЕРБ. Тримата заявили, че са подготвени да се отдръпват неотложно и ще го създадат публично в четвъртък, се споделя в известие на партия ГЕРБ и на държавната пресслужба.

По време на срещата координаторите на партията желаеха от Борисов освобождението на тримата министри с претекста – оборване на внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в директна взаимозависимост от Движение за права и свободи и Делян Пеевски. Според регионалните координатори ГЕРБ несправедливо търпи негативи поради спекулациите в обвързване с Движение за права и свободи, написа в известието от партията.

От ГЕРБ декларират, че партията прави оценка високо приноса на финансовия министър Владислав Горанов за приемането на България в чакалнята на еврозоната и водената политика на финансова непоклатимост. По време на срещата беше дадена и висока оценка и за вътрешния министър Младен Маринов, под чието управление Министерство на вътрешните работи означи положителни резултати в битката с контрабандата, битовата престъпност и трафика и търговията на опиати. Беше оценен и приносът на икономическия министър Емил Караниколов за нарастването на задграничните вложения в България.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР