Докато мъжете приемат секса по-скоро като физическа активност, то при

...
Докато мъжете приемат секса по-скоро като физическа активност, то при
Коментари Харесай

Лесни начини да разберете, че жената е готова за секс с вас

Докато мъжете одобряват секса по-скоро като физическа интензивност, то при дамите това е друго.
Те влагат усеща, страсти, чудят се дали са с верния, дали е подобаващият миг и още доста други фактор въздействат на женското полово предпочитание.
И в случай че желаете да разберете дали тя е подготвена да влезе в легото с вас, то би трябвало да сте доста наблюдателни. Тя може да го демонстрира с подмятания, а мъжете постоянно не схващат от такива неща. Затова бъдете нащрек за следните непреки способи, по които дамата демонстрира, че е подготвена да прави секс с вас:

Флирт и полови подмятания
Жената може да флиртува с вас посредством провокативни мнения и подмятания, които би трябвало да ви подскажат, че тя желае да прави секс с вас.

Физически контакт
Уж инцидентни докосвания, по-дълго нормалното задържане на зрителен контакт, леко отворени устни, до момента в който ви слуша, могат да бъдат способи дамата да изрази своето предпочитание за полова непосредственост с вас.

Интимни диалози
Открити диалози за полови желания и мечти са сигурен знак, че тя ви желае гол в леглото си.

Когато желае фамилиарност
Активното стимулиране на фамилиарност, като да вземем за пример избор на специфична конюнктура или предложение за обяд у тях, може да си бъде чисто предложение за секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР