Докато лидерът на Да, България Христо Иванов протестираше около палатковия

...
Докато лидерът на Да, България Христо Иванов протестираше около палатковия
Коментари Харесай

Политически зоопарк: Какъв общ бизнес и услуги си връткат Маджо и основателят на ГЕРБ

Докато водачът на " Да, България " Христо Иванов протестираше към палатковия лагер на Орлов мост и излъчваше онлайн във Фейсбук, към него се доближава човек, който желае да се снима с него.
" Я ме щракни, тъй като като стане министър председател, дет‘ се вика, да не ни не помни ", стартира диалогът мъжът, разпознат от мнозина като някогашния народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски. Той е един от героите на поредицата " Осемте джуджета ".
„ Значи, изключил съм си телефона, тъй като тоя се е обадил на Маджо “, пробва се да му каже Ламбовски, само че Иванов го прекъсва с думите: " Чакай в този момент, че вършим лайф ". Събеседникът му още веднъж упорства да му заяви новината. " Само да ти кажа, обадил се на Маджо… “. Иванов обаче бърза да завърши диалога. „ После ще приказваме “, съгласява се мъжът.
След като видеото с този диалог добива известност в обществените мрежи, карикатуристът Христо Комарницки споделя въпроси на своя Фейсбук профил, заложени от Кирил Радев. Последва и отговор от страна на Христо Иванов.
Темата стана главен фокус на внимание в обществените мрежи. Изказване по тематиката направи и лицето на Антикорупционния фонд Николай Стайков. По традиция ще ви представим най-интересните отзиви в нашата графа " политически зоопарк ".
Ето ги и  тях:
Николай Стайков (журналист)
След като въпросът “кой е тоя, звънял на Маджо ” в лайва на Христо Иванов получи отговор, идващият логичен въпрос е какъв общ бизнес и какви услуги си връткат господин Маджо и създателя на ГЕРБ, създател на първата му икономическа стратегия, финансов регулатор и банкер с държавни пари, Стоян Мавродиев.
Нито Маджо, нито Мавродиев имат лайв стрийм, не можеш да ги тагнеш или да им пратиш въпрос с един клик. Ами в този момент?
Мариета Димитрова (журналист)
Наблюдавам, че партийните функционери на ръководещите са се задействали да разясняват лайфа на Христо Иванов и това по какъв начин някакъв решил, да влезе в кадър и да каже, че различен някой звънял на Маджо по същия метод, по който и аз мога да се " натреса " на нечий лайф и да кажа, че съм се чула с Тръмп, примерно.
Въпросът обаче е различен, за какво всички тези партийни функционери мълчат за записите на главатаря им, за шкафчето с пачки, за простата кърджалийска п@тка?
Ясно е, че в този момент имат опорка, въпреки и нестабилна и изфабрикувана и подопечните им медии ще я употребяват, с цел да громят митинга, само че никой ли не осъзнава, че това няма да обърне нещата в тяхна изгода? Някои хора, Ви ненавиждаме гратис и без да се чуваме с Маджо, Черепи или всякаква друга флора и фауна основана по време на прехода!
Тома Биков (депутат от ГЕРБ)
Димитър Ламбовски би трябвало да отговори на два въпроса:
1. Кой е звънял на Маджо?
2. Защо Христо Иванов би трябвало да научи тази информация?
П.С. " Дневник ", " Медиапул " и " Сега " още не са отразили разговора сред Христо Иванов и Димитър Ламбовски. Убеден съм, че не са имали време, по този начин както съм уверен, че публицистите от тези медии първи ще зададат тези два въпроса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР