Докато Кубрат Пулев посещава курс срещу сексуалното насилие в Лас

Докато Кубрат Пулев посещава курс срещу сексуалното насилие в Лас ...

Андреа по петите на Кубрат, ето как дразни Джени Суши.Докато Кубрат Пулев посещава курс срещу сексуалното насилие в Лас Вегас, половинката му Андреа също е при него в Америка. И за да не скучае, се снима почти гола. Чалгарката се щракна до басейна с разкопчан бански, от който надничат циците й.

Очевидно снимките са предназначени да дразнят Джени с голото суши, заради която Кобрата посещава поправителния курс. Американката подаде жалба срещу българския боксьор, който я целуна пред камерата след мача си срещу румънеца Богдан Дину. Заради това спортната комисия на щата отне лиценза на Пулев и го прати на въпросния курс.

Близки до двойката издадоха, че Кобрата ходел три пъти седмично на лекции, където го учели как да се държи с нежния пол. Втълпявали му също, че трябва да бъде толерантен не само с дамите, но и към гейовете и лесбийките. На курса Пулев се явявал с преводач от български език, тъй като през юли ще държи изпит. От резултатите му ще стане ясно дали лицензът му да се боксира в САЩ ще бъде върнат по-рано, пише "Уикенд".

Източник: marica.bg