Докато клубът работи върху мащабно подсилване на отбора, то за

...
Докато клубът работи върху мащабно подсилване на отбора, то за
Коментари Харесай

Вратарският пост в Байерн няма да търпи промени

Докато клубът работи върху огромно укрепване на тима, то за вратарския пост в Байерн (Мюнхен) не се плануват никакви промени, оповестява Sport1. Тези дни в немските медии се появи информация, че първенците се интересуват от младия вратар на Шалке 04 Александер Нюбел. На този стадий обаче няма индикации, че ще станем очевидци на някакво оживление.

Мануел Нойер сигурно ще продължи да пази и въобще не мисли за трансфер, а същото важи и за резервата му Свен Улрайх. През годините други вратари мъчно устояха дълготрайно време да търкат пейката, само че Улрайх е благополучен и няма предпочитание да си потегля.

Трети вратар на Байерн е Кристиан Фрюхтъл. 19-годишният гений обаче е пред промяна на клуба, само че единствено като преотстъпен, с цел да може да натрупа опит. Фаворит за него е Аугсбург, само че питане има и от Фортуна (Дюселдорф). Планът на баварците е Фрюхтъл да играе някъде чартърен за два сезона, след което да се завърне на “Алианц Арена”. Президентът Ули Хьонес държи особено той да бъде част от бъдещето на Байерн поради това, че е роден в Бавария и е артикул на школата на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР