Докато клатят държавата със създаването на истерия около коронавируса, ще

...
Докато клатят държавата със създаването на истерия около коронавируса, ще
Коментари Харесай

ЕС създаде чудовището Ердоган

Докато клатят страната със основаването на нервност към ковид, ще остана правилен на себе си да дам различна позиция.
Докато ние се чудим от кое място да си намерим маски, Ердоган изигра идващия си ход с мигрантите. Изрично наблягам на мигранти, а не на бежанци.
Пределно ясно ми е, че измежду тях има и сирийски бежанци за цвят, само че видеообменът демонстрира голям брой млади мъже, които явно имат туркменски, африкански или афгански генезис. За мен не е никаква интрига това, че турският президент се пробва да вкара бойци на вражеска територия.
За наш шанс той е насочил взора си към Гърция, само че това не е изключително успокояващо.
На прословутата среща на Борисов с Ердоган, той от една страна отиде да се подмаже, с цел да може мигрантския поток да остане ориентиран единствено към Гърция, а от друга просто като пешка на Европейски Съюз, който да бъде " натупана за наставление ".
Само се чудя дали в случай че въпросните страни от Европейски Съюз бяха наложили същински тежки стопански наказания против Турция, Ердоган щеше по този начин самоуверено на наставлява и да " се кара ", да си навлиза в Сирия безнаказано и така нататък Европейският съюз сътвори чудовището Ердоган с бездействието си, най-отговорно го настоявам това.
Колкото до нас, в случай че сполучливо протече " гръцката му акция " и си е решил кюрдския проблем, сещате ли се накъде ще се насочи " Стратегическата дълбочина " на османлиите? Опичайте си акълите, родни държавници!
 
Автор: Тодор Беленски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР