Докато има служебен кабинет, няма да има режим на тока.

...
Докато има служебен кабинет, няма да има режим на тока.
Коментари Харесай

Докато има служебно правителство, няма да има режим на тока

Докато има длъжностен кабинет, няма да има режим на тока. Няма да има предел над потреблението на ток и българите няма да стоят на мрачно.

Това разгласи президентът Румен Радев пред публицисти във връзка ограниченията, обсъждани от Европейския съюз за преодоляване на инфлацията и ограничение на потреблението на ток и газ. Той бе помолен за коментар, откакто участва на във Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи (ВУТП) в София.

Държавният глава посочи и че България е производител и експортьор на електрическа сила, тъй че са спекулации изказванията, че в България ще се лимитира уличното осветяване.

Радев поздрави служебното държавно управление за поредните старания за преодоляване на инфлацията в страната.

" Може би сте видели, че от довечера, цената на бензина е под 3 лева на бензиностанциите на " Лукойл " и това е началото на един развой ", обърна внимание Радев и добави, че намаляването на цената на горивата и на газа с 30% за идващия месец, са действителни резултати, реализирани с старания и доста работа . " Когато едно държавно управление работи в полза на бизнеса и хората, резултатите са налице ”, безапелационен бе президентът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР