Докато има балами, които плащат на д-р Емилова по няколко

...
Докато има балами, които плащат на д-р Емилова по няколко
Коментари Харесай

Папарашки удар: Д-р Емилова се тъпче с вредни храни, а от балами дере по няколко стотачки, за да гладуват в клиниката й

„ Докато има балами, които заплащат на доктор Емилова по няколко стотачки, с цел да стоят гладни в продължение на 20 дни в клиниката й, проповядващата здравословно намаляване с плодове и чай лекарка, се тъпче с мазни и нездравословни храни. “

Това написа четец на HotArena в сигнал изпратен до публицистичната ни поща. Казаното от него е съпроводено и от фотоси.

„ Обядвах с другари в ресторант  „ Воденицата “ в Благоевград, когато на прилежащата маса седна доктор Емилова, съпроводена от своя позната. Съвсем естествено, стана ни любопитно какво ще обядва обявилата се за лечителка докторка. И останахме сюрпризирани, когато започнаха да носят на масата й разнообразни блюда, едно от които пържени картофи, а другото пръжки.

При това обядът на Емилова като количество можеше да засити най-малко 5 души, само че тя и дамата с нея се оправиха героичен с мазните манджи. Когато се наобядва доктор Емилова изпуши няколко цигари с кафето си, нещо, което също ни втрещи, и си потегли. Не устоях на изкушението да фотографирам масата, преди сервитьорът да прибере чиниите. Мисля, че не е нужно да разясня повече, Снимките приказват задоволително. Впечатление вършат и големите задни елементи на „ лечителката “, които сигурно не си е „ отгледала “ с чай, мед и плодове “, написа нашият четец.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР