Докато грим продуктите струват (един куп) пари, тези съвети са

...
Докато грим продуктите струват (един куп) пари, тези съвети са
Коментари Харесай

5-те най-добри безплатни грим съвета

Докато грим продуктите костват (един куп) пари, тези препоръки са изцяло безвъзмездни и извънредно потребни.

В Интернет пространството може да откриете стотици, даже хиляди видеа, които оферират страхотни препоръки за съвършен грим , само че ще се натъкнете и на доста такива, чиито оферти няма да са ви от изгода. 

Ние направихме лист на най-хубавите безвъзмездни грим съвета , които ще харесат на всяка жена, защото става дума за боеприпас от съществени козметични артикули, които използваме ежедневно.

 5-те най-хубави безвъзмездни грим съвета

Ето и кои са 5-те ни любимеца с които ще измененията напълно метода по който слагате грима си:

#1 Още серпантина

Когато слагате серпантина единствено от долната страна на горните мигли, доста постоянно тя натежава и стартира да се рони. Ако желаете по-обемни и дълги мигли, тогава ви предлагаме да нанесете още един пласт от обичаната ви серпантина и върху горната страна на миглите. Освен това, по този метод миглите ви ще наподобяват и по-добре завършени.

#2 Отървете се от непотребното

Отново става дума за серпантина, само че по-скоро за това, което остава след нея. На съвсем всяка жена й се е случвало спиралата й да се рони или размаже, което може да скапе целия грим, изключително върху клепачите. Най-бързият и елементарен метод да се отървете от непотребния артикул е да пототпите главата на съчка за уши в хидратиращ крем. Той незабавно ще в профил размазаната серпантина, а в същото време с това ще хидратира кожата ви и по този начин няма да ви се наложи да повтаряте целия грим отначало, а ще работи единствено върху сектора, който сте изцапали.

 5-те най-хубави безвъзмездни грим съвета

#3 Хидратирайте!

Този съвет е подобаващ за всяка жена, която обича да употребява хайлайтър. За да постигнете оптимални резултати, специалистите поучават преди да сложите декор дьо тена, да нанесете хидратиращ крем на местата на които след това ще поставите хайлайтър. По този метод кожата ви към този момент ще има натурален искра, който озаряващият артикул единствено ще ускори.

#4 Озарете клепача 

Ако търсите по-естественото лъчение, то тогава трикът с хайлайтър/светли сенки, сложени във вътрешния ъгъл на окото, сигурно ви е добре прочут. Но чували ли сте за слагане на подобен артикул в средата на клепача? Нанесете хайлайтър или блестящи сенки върху тази част на клепача и по този начин погледът ви незабавно се трансформира, защото светлината ще падне точно там.

#5 Срешете

Всяка жена, която е оформяла веждите си, преди този момент ги е сресвала. Защо тогава не решим и миглите си? Независимо каква е четката на спиралата ни, специалистите поучават да ги сресваме откакто нанесем първия пласт. Така ще разнесете продукта отмерено и той няма да се спластява и да утежнява погледа ви.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР