Докато говореше с някои от младежите в Hideaway Young Project,

...
Докато говореше с някои от младежите в Hideaway Young Project,
Коментари Харесай

Принцът на Уелс посещава младежки проекти в Манчестър

Докато говореше с някои от младежите в Hideaway Young Project, Уилям срещна 11-годишния Амир Хасан, който го накара да се смее, когато го попита „ какъв брой имаш в банкова сметка? "

След това ученикът сподели, че Уилям дал отговор, че „ не знае ".

Бъдещият крал беше запитан дали желае да се причисли към арт плана, където децата подстригваха прически, които смятаха за овластяващи и позитивни, и дадоха отговор: „ Аз съм безусловно последният човек, който би трябвало да попитате. Косата ми изчезва. “

Изображение: Той също се срещна с младежи по време на визитата си Изображение: Принцът на Уелс прави фотография с младежи в Мос Сайд

Принцът също се причисли за малко към игра на билярд и провокира стенания от наблюдаващите посетители, когато два пъти не съумя да хвърли жълта топка.

Изображение: Принцът на Уелс игра басейн по време на визитата си

Финансирането на стойност £100 000 ще бъде употребявано за основаване на стратегия за претовареност, умения и образование за младежи, изложени на риск от принуждение за интервал от три години.

Искът за полово принуждение по време на полицейски арест ще бъде прегледан без значение, споделя кметът на Голям Манчестър

Компаниите в частния бранш са дали обещание да обезпечат наблюдаване на работа и чиракуване за младежи. < /p>

Г-н Бърнам сподели: „ Градът съумява в доста връзки. Общността към момента е мощна, това, което към момента нямаме, са пътищата за хората, тъй че те да могат да видят опциите там и по-късно да получат тази поддръжка.

„ Независимо дали става въпрос за просветителна поддръжка или персонална поддръжка с цел да си проправят път към усвояването на тези благоприятни условия. И за мен това е безусловно за идната глава на Голям Манчестър. градинско празненство предходната година и че той е „ дал на тази общественост признанието, което заслужава “.

Уилям се срещна и с някои майки, които са изгубили деца от принуждение, в това число Одри Престън, 57, чиято 21-годишна остарелият наследник беше погубен преди три години.

Тя сподели: „ Мисля, че е значимо той да пристигна в Мос Сайд, с цел да слуша нашите истории. Когато ми споделиха, че ще идва, си помислих „ уау, за какво желае да дойдеш и да ме изслушаш?'.

„ Много деца биват убивани в този регион и никой не го е грижа за фамилиите, просто сме оставени на произвола, тъй че е добре, че пристигна, добре за общността. "

По-късно Уилям направи малко пътешестване до региона, с цел да посети Moss Side Millennium Powerhouse, публичен център със спортни уреди и библиотека.

Уилям съблюдава обещанието си да посещаване, откакто беше поканен през май от Уенди Симс, член на локалната растафарианска общественост. Тя се срещна с принца на градинско празненство в Бъкингамския замък, където участва като посетител в символ на самопризнание за нейната работа по основаването и ръководството на локална хранителна банка Keeping It Real 24/7 в Мос Сайд.

Уилям подари своя лична кошница с храна от културно значение за жителите на Ямайка, в това число бамя, ямс и драконов плод.

Изображение: Принц Уилям на фотографията с Уенди Симс

Кралската фондация на Уилям също ще даде £25 000 на младежкия план Hideaway, помагайки за финансирането на доста -необходимо ИТ съоръжение и възобновяване на звукозаписно студио.

Джули Уортън, шеф на Hideaway Youth Project и старши член на Алианса, сподели, че всички в Алианса са „ изцяло възхитени от самодейността, започва през днешния ден ".

По-късно денем принцът отдаде почитта си на Стената на Джеси, мемориал отвън центъра на Джеси Джеймс, на 15-годишна жертва, убита и убита през 2006 година

След като се срещна с майката на Джеси, Барбара Рийд, както и с други членове на фамилията и другари, госпожа Рийд прочете изказване на Уилям до мемориала, в което му благодари за поддръжката му и „ да отстоява справедливостта “.

Десетки доброжелатели по-късно помогнаха за шумното изпращане на Уилям, като принцът се ръкува и театралничи за селфита, преди да си тръгне.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР