Докато госпожа Нинова и нейните съпартийци не се извинят на

...
Докато госпожа Нинова и нейните съпартийци не се извинят на
Коментари Харесай

Каракачанов отговори на Нинова: Първо БСП да се извини на българите за Македония

" Докато госпожа Нинова и нейните съпартийци не се извинят на българския народ за това колосално изменничество, каквито и нелепости да ми приказват по тематиката Македония – за мен това няма никакво значение ".
 Нинова с писмо до Таяни поради думи на Джамбазки, че всички от Българска социалистическа партия са за разстрел
Така вицепремиерът и ръководител на ВМРО Красимир Каракачанов разяснява пред " 24 часа " това, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е изпратила  писмо до ръководителя на Екологичен потенциал Антонио Таяни заради изявление на евродепутата от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, че всички от БСП са за разстрел. 

" Щом Нинова не е споделила, че аз съм силов вицепремиер и се притеснява да не проведа арести – значи въпреки всичко не е прекалила до дъно ", разяснява Каракачанов. 

Според вицепремиера думите на Джамбазки са били извадени от подтекста. " Той приказва за предателската роля на Българска комунистическа партия при основаването на македонската нация, насилственото принуждаване на популацията в Благоевград да се написа македонско и това той назовава национално изменничество. Той споделя, че тези хора, които са го направили, заслужават разстрел. Той приказва за едни хора, които към този момент не са сред живите. Никой не е заплашвал никого и това е видно, когато прочетеш неговото изявление “, обясни водачът на Вътрешна македонска революционна организация. 

Каракачанов разяснява още, че не е бил последовател на това политиците да си търсят кусурите и трябвало да се престане с политическото блъскане „ в името на едно национално помиряване “. Изказванията на Кирил Добрев от Българска социалистическа партия и Нинова обаче го „ дърпали за езика “.

" Тази партия дължи доста извинения на българския народ за своята предателска политика и дано бъдат малко по-културни и деликатни, когато се изричат по сходни тематики, когато очевидно не познават историята на личната си партия. Българска социалистическа партия ги е напекло слънцето и се чудят по какъв начин да си вършат пиар през лятото. След като ги приканих да си почиват умерено и да вървят на плаж, защото държавното управление няма да падне през лятото - те пък май взеха, че слънчасаха и започнаха да приказват нелепости “, заключи Каракачанов.

Председателят на Вътрешна македонска революционна организация разяснява още, че Джамбазки е прав. " След Втората международна война точно под диктовката на Съветския съюз българските комунисти отпред с Георги Димитров и Васил Коларов са тези, които организират политиката на едно принудително налагане на македонска нация. През 1936 година на преброяването в края на годината комунистическата партия принуждава популацията в област Благоевград, а и там, където има компактни бежански маси – София, Пловдив и така нататък, принудително да се пишат македонци ", споделя Каракачанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР