Докато голяма част от футболистите просто си седяха вкъщи, докато

...
Докато голяма част от футболистите просто си седяха вкъщи, докато
Коментари Харесай

Хюн-Мин Сон за казармата: Спяхме 10 човека в една стая. Никой не говореше с мен в началото

Докато огромна част от футболистите просто си седяха у дома, до момента в който траеше интервала на наложителна обществена изолираност, Хюн-Мин Сон от " Тотнъм " реши да отметне една неотложна работа и да изкара наложителната военна работа в родината си Южна Корея.

Той прекара 3 седмици, в които се учи да стреля и да реагира в изключителни обстановки.

Пред формалния уебсайт на " шпорите " Сон описа какво е да бъдеш боец.



" Не мога да ви опиша за всичко, което правихме, само че, в случай че би трябвало да бъда почтен, прекарах си добре. Въпреки че бяха тежки три седмици. В първите дни не се познавахме и беше малко необичайно. Трябваше да прекараме дружно всичките дни дружно, бяхме по 10 индивида в стая и станахме доста близки ", споделя Сон.

" Работихме дружно, помагахме си. През първия ден никой не искаше дори да приказва с мен, само че най-после се забавлявахме и ни беше добре дружно ", добавя футболистът.

Снимка: Getty Images

Сон приключи военната си работа и беше награден за добра пукотевица. Той се класира преди всичко измежду 157-те души на военно образование.

Футболистът към този момент тренира с " Тотнъм ", откакто се завърна от родината си. Той изкара наложителната карантина и се готви за завръщането на Висшата лига на 17 юни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР