Докато големите хотелски комплекси имат трудности, през лятото се забелязва

...
Докато големите хотелски комплекси имат трудности, през лятото се забелязва
Коментари Харесай

Бум в наемането на кемпери и каравани през лятото

Докато огромните хотелски комплекси имат компликации, през лятото се вижда същински взрив при наемането на кемпери и каравани.

Наемането е страховит вид за хората, които желаят да почиват без близки съседи, а относително първокласните и снабдени с всичко належащо кемпери могат да се намерят на цени от 150 до 250 лева за денонощие. Те обаче са подобаващи за четирима и цената не е толкоз висока спрямо хотелските услуги.

Томина Колева, която професионално се занимава с отдаването и продажбата на кемпери и каравани, е безапелационна в преимуществата им. С кемпер можете да обиколите повече разнообразни места, до момента в който караваните са по-широки.

„ Ако наемате кемпер, отидете и го вижте онлайн първо. Разпитайте за безусловно всичко, което ще ви е належащо да употребявате в него - по какъв начин се изключва бойлерът, по какъв начин се включва климатикът, по какъв начин да се спре газовата апаратура ", поучава тя.

Отстъпките стават по-големи, в случай че наемете кемпера за по-дълго. Прочетете обаче деликатно изискванията по контракта. Обикновено се желае депозит от 1000 лв., който ще ви бъде върнат, в случай че върнете кемпера в добър тип. За съпоставяне, използван първокласен кемпер коства към 30 000 лева, а новите са и по-скъпи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР