Докато гледах финансовото шоу Shark Tank по телевизията, бях впечатлен

...
Докато гледах финансовото шоу Shark Tank по телевизията, бях впечатлен
Коментари Харесай

Агресивни в стремежите, разумни в изпълнението

Докато гледах финансовото шоу Shark Tank по малкия екран, бях впечатлен от това какъв брой време вложителите се концентрират върху характера на бизнесмените, с които работят спрямо това, прекарано в оценка на техните артикули. Поведението, което демонстрирате при всяка среща, илюстрира вашата мощ на характера. То може да се промени с течение на времето и не може да бъде елементарно фалшифицирано. Въз основа на моя личен дълготраен опит в огромния бизнес, стартъпи и общността на вложителите, представям главните основни привички и черти, които всеки от нас би трябвало непрестанно да усъвършенства, с цел да бъде общопризнат от останалите хора като водач и модернист в бизнеса.

Бъдете нападателни в стремежите, само че благоразумни в осъществяването

Искам да видя бизнесмени, които имат фокус върху бъдещето, само че силата и постоянството да построяват реалистични и добре заложени проекти за всекидневно следене. Това значи, че вие ​​задавате цели, съществени стадии и индикатори и сте в положение да предоставите финансови прогнози в поддръжка на условията за финансиране.

Демонстрирайте обществена просветеност и угриженост

Днешният свят на бизнеса е мощно задвижван от обществени проблеми и запазване на околната среда. Предприемачите със мощ в обществената просветеност са по-способни да ги употребяват в своя изгода, като избират верните решения и верните пазарни сегменти и ползват ефикасни маркетингови тактики.

Слушайте добре и потърсете сериозна противоположна връзка от другите

Ако сте бизнесмен с тази линия, имам вяра, че ще потърсите и ще отговорите позитивно на отзивите от три сериозни групи: връстници, клиенти и специалисти. От друга страна, намирам, че самоцелните бизнесмени са по-склонни да прибягват до отказване, когато са изправени пред негативна противоположна връзка. (продължава на идната страница)
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР