"Докато ГЕРБ се бият в гърдите какви европейци са, опитвайки

...
"Докато ГЕРБ се бият в гърдите какви европейци са, опитвайки
Коментари Харесай

Кирил Добрев: ГЕРБ натискат за Истанбулската конвенция, а си затварят очите за бити деца

"Докато ГЕРБ се бият в гърдите какви европейци са, пробвайки се да притискат политическите си съперници, в Габрово се случва тъкмо това, против което УЖ се борят - принуждение върху деца. Насилие върху деца и то в неравностойно състояние. " Това разяснява във Facebook зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

"Нали Габрово е емблемата на ГЕРБ, нали Габрово е огледалото на ГЕРБ. В тази община няма предопределение, което да не е с подкрепи на ръководещите. Въпросът е, до момента в който прокламират, че Истанбулската спогодба е от изключителна значимост и всички, които са срещу нейната ратификация, значи са за насилието - кметът на Габрово (забележете жена!) си затваря очите от предходната година за протичащото се принуждение в Дом Хризантема - написа още Добрев.

Той разяснява и изказванията на Десислава Атанасова, основани на изявления във вестници и обществените мрежи. “Тежката артилерия”, “леката кавалерия”, всички са се заровили надълбоко в архивите на вестник Дума, решенията на управителните органи на Българска социалистическа партия и ги цитират както дяволът чете Евангелието " - акцентира Кирил Добрев.

Той напомня, че ГЕРБ имат болшинство в Народното събрание, което им е изцяло задоволително: “да одобряват какъвто и да било документ, без значение какъв брой нелепости са написани в него - антикорупционният закон е образец за това. Могат с това болшинство да отхвърлят и несъгласие на президента - образец е мораториумът за медикаментите.”

Ето и истинският коментар във Фейсбук-страницата на Кирил Добрев.

"Вече 24 часа ГЕРБ се “упражняват” върху гърба на Българска социалистическа партия във връзка Истанбулската спогодба. “Тежката артилерия”, “леката кавалерия”, всички са се заровила надълбоко в архивите на вестник ДУМА, решенията на управителните органи на Българска социалистическа партия и ги цитират както дяволът чете Евангелието.

Ако ГЕРБ са не запомнили, да им напомня, че имат болшинство в Народното събрание, което им е изцяло задоволително да одобряват какъвто и да било документ, без значение какъв брой нелепости са написани в него - антикорупционният закон е образец за това. Могат с това болшинство да отхвърлят и несъгласие на президента - образец е мораториумът за медикаментите.

#БСП е най-голямата опозиционна партия и преди да бъде “натискана” да приема решения на ръководещите, е хубаво ГЕРБ да се огледат и да проведат диалози първо с съдружните им сътрудници от Обединените патриоти. Ако съдружните им сътрудници, с които ръководят, не ги послушат - то да се извърнат към Движение за права и свободи.

Те постоянно са отворени за диалог, а и към този момент са показвали поддръжка при гласувания с ГЕРБ. При състояние, че и там ГЕРБ не срещнат “разбиране”, най-лесно е да приказват с Веселин Марешки и неговата скромна група, както знаем “приятел в потребност се познава” и по-късно с единствения самостоятелен народен представител в Народното събрание.
Явно ГЕРБ са в проблем и по всякакъв начин се пробват да огъват и натискат Българска социалистическа партия с всевъзможни отрязъци от вестници и изявления от Facebook.

Е, на “тежката артилерия” или на “леката кавалерия” на ГЕРБ мога да ѝ кажа да не се тормози да търси из архивите, а да пристигна на Позитано - ще я заведа персонално в деловодството да си чете на мира дамата.

Само да им кажа, че до момента в който се бият в гърдите какви европейци са, пробвайки се да притискат политическите си съперници, в Габрово се случва тъкмо това, против което УЖ се борят - принуждение върху деца. Насилие върху деца и то в неравностойно състояние.

Ама нали Габрово е емблемата на ГЕРБ, нали Габрово е огледалото на ГЕРБ. В тази община няма предопределение, което да не е с подкрепи на ръководещите. Въпросът е, до момента в който прокламират, че Истанбулската спогодба е от изключителна значимост и всички, които са срещу нейната ратификация, значи са за насилието - кметът на Габрово (забележете жена!) си затваря очите от предходната година за протичащото се принуждение в Дом Хризантема.

Принципност?

Едва ли, просто цинизъм. "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР