Докато ГЕРБ и компания ни държат в плен на сагата

...
Докато ГЕРБ и компания ни държат в плен на сагата
Коментари Харесай

БСП: Проблемите с тол системата са в едни 50 млн. лв. за комисионни

Докато ГЕРБ и компания ни държат в плен на сагата " всичко по левче " над страната ни се сгромоляса тихомълком още един провален ангажимент на властта - тол системата .
Това сподели секретарят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Димитър Данчев в декларация от името на група за тол системата.
" Хубава работа, но както се споделя - обезпечена от ГЕРБ. Това се случва сега откакто се разбра, че тол системата като режим на таксуване на тежкотоварни коли по българските пътища се отсрочва за следващ път " , съобщи той.
" Уважаеми сътрудници от ГЕРБ, ние сме сигурни, че даже и на вас към този момент ви стана ясно по какъв начин тази система и нейното действително въвеждане в деяние са цялостен безпорядък .
Лошото е, че този безпорядък продължава да се разраства. Проблемът с към този момент на два пъти отлаганият старт на тол системата просто е заслон, зад който прозира напън за ползи и прекрояване на апетитни елементи от тази система .
Вие нямате нито упоритостта, нито рационалния запас да обясните за какво се прокарват в 90-та минута следващите промени в закона и се афишира трета по ред дата за старта на тол системата ", разяснява Данчев по отношение на измененията в Закона за пътищата, които трябваше да бъдат прегледани на вчерашното пленарно съвещание.
Според него сякаш системата е щяла да съществува без комисионни, а се е промъкнала концепцията по какъв начин тя ще е 2%. Той попита на кого още не е ясно, че " кучето е заровено " в едни 50 млн. лева за комисионни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР