Докато фронт-менът на рок-бандата цепи дърва във Фермата, съпругата му

...
Докато фронт-менът на рок-бандата цепи дърва във Фермата, съпругата му
Коментари Харесай

Моделът Юлия Кулиш избира ризи за Дидо от Д2

Докато фронт-менът на рок-бандата цепи дърва във Фермата, брачната половинка му възобновява есенния дрешник. Моделката участва на откриването на първокласен магазин за мъжки ризи в столичен мол.

Екип на CNN и Bloomberg Turkey отрази стилното събитие. Те дойдоха от Истанбул и часове преди откриването се любуваха на столичните забележителности. Събитието почете самият турски дипломат.

Негово Превъзходителство Хасан Улусой разряза алената лента и прегледа последната сбирка на марката. Любители на мъжката мода и известни наши хубавици се събраха пред магазина за мъжки ризи и аксесоари TUDORS, на партера в комерсиалния център, с цел да обновят есенния си дрешник.

Гостите посрещна персонално притежателят на марката Яшар Айайдън, който към този момент 20 години сполучливо развива бизнеса допълнително от 230 магазина магазина в 17 страни по света.

Балдъзата на Андрей Арнаудов, Доротея Толева озари магазина с сексапил и съблазън. Красавицата със забележителната си кариера в разнообразни чуждестанни продукции неотдавна завоюва статуетка за най-хубава поддържаща женска роля на Международния кино фестивал в Мадрид за късометражната версия кино лентата Bullets of justice.

В центъра на вниманието бяха и брачната половинка на Дидо от D2, моделът Юлия Кулиш, а компания ѝ правеше екзотичната чеченка Марина, взела участие в миналогодишния сезон на известното реалити Фермата. За приповдигнатото въодушевление на гостите по традиция се погрижи фамозният миксолог Дарко Ангелески, президент на Македонската асоциация на барманите и притежател на 5L Speakeasy Bar.

Неговите коктейли наподобяващи „ невинна” кутиика с пуканки криеха сладко ядро от свежи горски плодове и водка Finlandia. Третият магазин на TUDORS в България се намира на партера на Paradise Center в София. С него марката изрично декларира позициите си на българската фешън сцена.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР