"Докато Европредседателството мина наистина много успешно и Борисов си получи

"Докато Европредседателството мина наистина много успешно и Борисов си получи ...

Марешки срещу Каракачанов: Оплеска всичко!.


"Докато Европредседателството мина наистина много успешно и Борисов си получи заслужените високи оценки, Каракачанов постигна постоянни отвратителни скандали. ВМРО и Каракачанов оплескаха всичко", заяви лидерът на "Воля" Веселин Марешки в "Денят ON AIR".

Марешки допълни, че избирателите на "Обединени патриоти" са най-излъганите избиратели и от "Воля" ще подготвят законопроект със своя идеология.

"Аз съм срещу Закона за горивата, който е лобистки и граблив. Това е изключително груб закон, а вносителите на този крадлив и корупционен закон го смекчиха малко след намесата на няколко протестни групи. Земеделските производители успяха да се преборят за своите интереси, но малкият и средният бизнес ще бъде смазан", каза още лидерът на "Воля" в студиото на Bulgaria ON AIR.

Веселин Марешки бе на мнение, че в по-малките населени места законът ще се отрази на цените на горивата и ако в резултат на промените, малките бензиностанции бъдат принудени да фалират, може да се очаква скок в цените.

"На международните цени на петрола и дизела ние няма как да влияем, но ние и държавата може и е длъжна да влияе, когато някой се опитва да злоупотребява с монополно положение", каза още Марешки.

Бизнесменът-политик бе категоричен, че "Воля" няма да участва в правителството по време на този мандат.
По публикацията работи: Василия Пейчева

Източник: dnes.bg