Докато едни се развеждат ( Карди Би и Офсет), то

...
Докато едни се развеждат ( Карди Би и Офсет), то
Коментари Харесай

Докато едни се развеждат, други празнуват – Бийбър и Хейли все така щастливи

Докато едни се развеждат ( Карди Би и Офсет), то за други продължава да звучи Love is in the air, everywhere I look around. Поне по този начин наподобяват нещата за една от най-интересните всемирски двойки, а точно Джъстин и Хейли Бийбър. Сигурни сме, че като във всяка друга връзка, по този начин и тази на Джъстин Бийбър и дъщерята на Стивън Болдуин не върви без спънки постоянно, само че 26-годишният канадски артист и Хейли не мислят да се развеждат, както от време на време таблоидите пишат.

Скоро Бийбър отпразнува втората годишнина от брака си. Двамата с Хейли узакониха връзката си в Ню Йорк. В Instagram Джъстин разгласява благо видео, в което обичаната му си припява песента Never Call Me от Jenia Aiko. Певецът по този начин припомня на почитателите си за втората годишнина от брака му с хубавицата.

Виж още:

Двойката отпразнува особено събитие с сантиментален пикник, фрагментите от който Хейли показа на страницата си. А на 30 септември звездите ще отпразнуват първата годишнина от сватбената гала. Джъстин и Хейли размениха клетви за честност в Южна Каролина в компанията на фамилията си и близки другари. Според слуховете тържеството им коствало половин милион $. Съпрузите към момента не мислят за деца, само че са подготвени да гледат децата на своите близки. 

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР