Докато едни правят секс по любов и за удоволствие, други

...
Докато едни правят секс по любов и за удоволствие, други
Коментари Харесай

6-те най-популярни секс рекорда

Докато едни вършат секс по обич и за наслаждение, други се стремят просто да усъвършенстват върхове на Гинес. Вижте 6-те секс върха, които са подбрали dnesplus.bg:
Най-голям пенис
Американецът Джон Фалкон държи този връх. 39-годишният мъж от Ню Йорк има най-внушителния и огромен пенис в света. В умерено положение членът му е 24см, а по време на ерекция доближава до 34см и диаметър 16 см. Въпреки дарбата, която мощно впечатлява дамите, той споделя, че повече от 10 години не може да си откри другарка.
Най-силна вагина
Този връх е на рускинята Татяна Кожевникова. Колкото и необичайно да е, тази жена може да повдигне с лекост 14 кг с вагиналните си мускули. Самата тя споделя, че в случай че вършиме вагинални извършения по 5 минути всеки ден, в продължение на 15 години, ще имате нейната мощ.

Най-продължителна мастурбация (при жените)
Победителка в тази категория е 28-годишната американка Кети Кет. През 2008 година тя печели съревнование по Световна мастурбация в Сан Франциско. Тя не се занимава с нищо друго, с изключение на със личното си наслаждение. Споделя, че си оказва помощ само с вибратори и изпитва най-малко по един оргазъм на всеки час.
Най-продължителна мастурбация (при мъжете)
Е, няма по какъв начин да не включим и мощния пол. Мъж на име Масанобу Сато е рекордьорът по мастурбиране при мъжете. Той е от Япония и през 2009 година се явява на същата олимпиада по мастурбация в Сан Франциско.

Японецът устоя цели 9 часа и 58 мин., като, несъмнено, му оказват помощ доста изкуствени вагини.
Най-впечатляваща еякулация
Следващият рекордьор е Хорст Шулц от Германия. Според книгата на Гинес, при еякулация, спермата му може да прелети 5 метра и 71 см преди да падне на земята. Не се знае, при какви условия е сложил този връх, само че сигурно е много впечатляващо.

Има клюки и за жена, която може да изстреля своята течност на 3 метра. Но името ѝ остава незнайно.
Най-много секс сътрудници за един ден
Както може би се досещате, става въпрос за порнозвезди. Това са Джон Доу и Хюстън (жена) от Съединени американски щати.

Джон е имал щастието и достойнството да прави секс със 101 дами за един ден. По-впечатляващ обаче е броя, реализирана от дамата. Хюстън е била с 620 мъже за ден. Впечатляващо! Макар и за по-кратко време, броя си е численост.

Тя споделя, че в града, в който живее има още доста хора и има към какво да се стреми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР