Докато Доналд Тръмп взима решение след решение, които предизвикват сериозен

...
Докато Доналд Тръмп взима решение след решение, които предизвикват сериозен
Коментари Харесай

Какви ги върши Мелания Тръмп в Белия дом

Докато Доналд Тръмп взима решение след решение, които провокират сериозен отзив, Първата дама все по-рядко се появява до него. Мелания избира да прекарва времето си на мира в Белия дом дружно със сина си Барън , който в този момент е в лятна почивка.

Освен това, госпожа Тръмп също има своите значими задължения, които изискват огромна част от времето й. Тя показа в пост в Twitter, че е почнала с подготовката на коледната декорация .

" Коледното обмисляне стартира в Източното крило на Белия дом. Нямам самообладание да ви споделя нашата крайна визия за тази неповторима традиция през идващите месеци. ", написа Мелания в обществената мрежа.
 Снимка 435811

От фотосите пък излиза наяве, че Първата дама интензивно сортира материи, цветове и спомагателната украса, с която ще се похвали тази Коледа . Надяваме се да си е взела поука от предходната, когато Белия дом приличаше по-скоро на къща на ужасите, в сравнение с място от приказките...
 Снимка 435812

Докато някои консуматори на Twitter споделиха нетърпението си да видят на какво се е спряла този път Мелания, други считат, че Коледата й късно е просто ПР трик за разпръскване на вниманието на политическите ходове на президента, написа Insider.
 Снимка 435813

Всъщност, подготовката на коледната декорация още от лятото не е волност на госпожа Тръмп, а традиция . След като всички детайли и елементи са конкретизирани и определени се пристъпва към тяхното основаване.
 Доналд Тръмп, Мелания Тръмп, Джефри Епстейн и по какъв начин са се срещнали съпрузите
Истината, която Мелания Тръмп не желае да знаем

Явно има какво да крие

Процесът лишава няколко месеца - доникъде на ноември. А по-късно стотици доброволци оказва помощ домът на Първото семейство да се окичи в коледна одеждa. Така че, рецензиите към Мелания не са изключително основателни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР