Докато Джъстин Бийбър се готви за втора сватба през лятото

...
Докато Джъстин Бийбър се готви за втора сватба през лятото
Коментари Харесай

Селена Гомес изтри Бийбър от социалните мрежи

Докато Джъстин Бийбър се готви за втора женитба през лятото с Хейли Болдуин, Селена Гомес изцяло не помни за него.

Верни нейни почитатели забелязали, че певицата е изтрила остарелия си пост, отдаден на рождения ден на Бийбър. Не е известно по кое време тъкмо Селена е направила това, само че фактът на изгубването на обявата не остава неусетен.

Може би това не е единствената фотография, обвързвана с Бийбър, която Селена е отстранила от страницата си в обществените мрежи.

В продължение на няколко месеца през 2018 година певицата си направи отмора от Instagram. Това стана във времето, в което бе в болница, с цел да бори напрежението и депресията.

По време на конференцията в Кан Гомес приказва за пагубното въздействие на обществените мрежи върху нейното потомство:

„ Социалните медии в действителност са ужасни за моето потомство. Разбирам, че е занимателно да се употребяват обществени платформи, само че съм обезпокоена, когато виждам по какъв начин млади девойки и момчета са изложени на въздействието им. Не считам, че в някои случаи хората получават вярната информация. “, сподели тогава тя.

Селена бе посетител на интернационалния кинофорум, защото взе участие в последния филм на Джим Джармуш „ Мъртвите не умират “, който точно и откри фестивала в Кан. В продукцията Гомес партнира на Бил Мъри и Тилда Суинтън.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР