Докато дъщерите им превземат конкурсите за мис Плеймейт, бащите на

...
Докато дъщерите им превземат конкурсите за мис Плеймейт, бащите на
Коментари Харесай

Бащите на плеймейтките атакуват политиката

Докато дъщерите им завладяват състезанията за мис Плеймейт, бащите на моделките нападат политиката. Амбициозните хубавици, които се трансфораха в най-актуалните родни хубавици, откакто завоюваха състезанието „ Мис Плеймейт ” показват метод на живот, който е за завиждане, видя HotArena.

Отдавна се шири легендата, че силиконовите хубавици разчитат на спонсори, с цел да си обезпечат първокласния метод на живот. Оказа се обаче, че множеството нямат потребност от сходна поддръжка, защото имат зад тила си амбициозни татковци, които обилно финансират прищевките им, написа „ България през днешния ден ”.

Татковците на родните моделки се оказаха амбициозни не по-малко от дъщерите си. Но напират да се изявяват не в шоубизнеса, а в политиката.

Бащата на една от най-одумваните хубавици–Нора Недкова, се опитва да стане кмет на Варна, той бе повдигнат от някогашния към този момент водач на ДСБ Иван Костов.

Николай Недков не съумя да завоюва поста, само че отново се уреди с добра работа. И стана зам.–председател на Надзорния съвет на „ Златни пясъци ” АД.

Бащата на мис Силикон Джулиана Гани пък е бил банкер. Бизнесменът от Пловдив завещава едно малко положение на фамилията си под формата на жилища в атрактивни региони. Днес с ръководството на парцелите се занимава майката на моделката. А Гани от своя страна съвместява уговорките си като модел и преподавател в един от университетите с идната й роля на майка.

Бащата на някогашната на Криско– Ася Капчикова , пък напираше за народен представител през 2017 година, само че не съумя да кацне на жълтите павет а. Сергей Капчиков имаше предпочитание да стане депутат от Смолян, макар че и бизнесът му в Девин не вървеше зле. Той има своя компания, освен това много сполучлива. А по специалност е инструктор по кормуване.

Преди да влезе във „ Фермата ” Ася се скара с татко си. Но бе толкоз смутена от това, че му елементарни и прати писмо за помиряване още до момента в който беше там.

Актуалната мис Плеймей т Михаела Тодорова обаче желае да върви по стъпките на татко си, за разлика от своите колежки. Мишето, както всички я назовават, ще се занимава със земеделие и има намерение да ръководи фамилния бизнес след няколко години.

„ Скоро ще стартира да отглеждам пшеница. От идната година ще групирам годишна продукция ”, призна в изявление Михаела. Родителите й изцяло утвърждават решението й, както и желанието й да взе участие в „ Мис Плеймейт ”. И даже я поддържат от първите редове на финала на надпреварата.

Бащата на най-известната носителка на короната „ Мис Плеймейт ” – Николета Лозанова, пък отглежда гълъби. Над 700 броя от пернатите има в дома си Кирил Лозанов. Птиците са най-голямата му пристрастеност и той на драго сърце се грижи за тях, като даже им е направил специфични кафези в двуетажния си дом и им отделя по няколко часа дневно.

Златка Димитрова също не остава обратно във връзка с фамилното завещание. Моделката продължава бизнеса на татко си – самобитния художник Димитър Димитров – Мутата. Той умря преди няколко години, само че й остави апетитно завещание – място на „ Каваците ”.

Днес Златка ръководи заведение на известния плаж, което й е завещано от татко й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР