Докато човек не се предаде, той е по-силен от своята

...
Докато човек не се предаде, той е по-силен от своята
Коментари Харесай

Христо Мутафчиев, след като спечели титла по фитнес : Благодаря на треньорката ми кака Лили Стефанова!

Докато човек не се съобщи, той е по-силен от своята орис! Безсмъртните думи на Ремарк важат с цялостна мощ и за Христо Мутафчиев. Актьорът освен не се предава след инсулта, освен това – печели спортни купи. На косъм от международната купа е, само че сграбчва европейската. Злодеят от „ Под прикритие “ е стоманен във волята си и ето, че постоянството дава резултати. Освен че печели значимо отличие Мутафчиев се усеща все по-добре.

„ На една ръка от международното самопризнание! Старанието води до триумф! Горд съм със извоюваната купа за първо място на Европейското състезание по фитнес – категория за хора оживели след инсулт “, хвали се Христо. Актьорът разяснява, че става дума за повдигане на тежест с дясна ръка и планк (изпънато тяло на земята като за лицева опора), в тези категории се показва най-добре в Европа.

„ Благодаря на екипа си, на фамилията  си и най-много на моя треньор – кака Лили Стефанова! Опитайте и вие “, не крие насладата си Христо.

Тази година той ще навърши 50 години на 4 април и се е зарекъл да не се дава на провокациите по повод както на тяло, по този начин и на дух, написа „ България Днес “. Играе на театрална сцена, гостува по тв излъчвания.

Припомняме, че по време на фотосите на кино лентата „ Миграцията на паламуда “, през октомври 2010г. Христо Мутафчиев получи масиран кръвоизлив в дясната част на мозъка и беше избавен след тежка намеса в реанимацията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР